Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Whatabamba! (1434705) - Paquetes De Amazon (122027) » 74906614: T17/J7/X

Liga 74906614 Información oficial sobre el partido 74906614 en Hattrick

10.06.2006 14:10:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 7 / X.768 (96851)

TheBruno Alineación oficial del equipo 'TheBruno' en el partido 0 - 4 c balon pinchao Alineación oficial del equipo 'c balon pinchao' en el partido
0 - 1 Carles Casamitjana (26')
0 - 2 Natalio Alberti Rovira (57')
0 - 3 Carles Casamitjana (85')
0 - 4 Javier Miguel Noreña (87')
TheBruno Alineación oficial del equipo 'TheBruno' en el partido 0 - 4 c balon pinchao Alineación oficial del equipo 'c balon pinchao' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
TheBruno Alineación oficial del equipo 'TheBruno' en el partido 0 - 3 c balon pinchao Alineación oficial del equipo 'c balon pinchao' en el partido
Tiene un resultado normal 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TheBruno

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 30 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Emilio Belda es va comportar com un juvenil al minut 30 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 212 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): En Jordi Argelaguer va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 36, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Igon Chomón de TheBruno la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jaime Escartín.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 89, Jesús Balenciaga de TheBruno va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 22 (Lesión leve): Després de 22 minuts jugats, Paulo Galarraga es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Néstor Escudero.

c balon pinchao

Goles Goles

  • 173 Minuto 26 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 26, quan Carles Casamitjana va posar els visitants pinchao per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 118 Minuto 57 (Gol evento especial córner peinado): En Emilio Belda entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al pinchao, un peu providencial d'en Natalio Alberti Rovira va situar el 0-2 al panell digital.
  • 181 Minuto 85 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Carles Casamitjana de pinchao l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 85 de partit.
  • 182 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Javier Miguel Noreña, que va ser qui va marcar 0 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 8 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de pinchao va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a José Chasco Lafuente, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 281 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Emilio Belda quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Alberto Fernández Rodríguez, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Faustino Cendón de pinchao va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 86, Emilio Belda de pinchao va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.