Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Niutin (440980) - Naxora Team C.F. (438013) » 74891450: T17/J10/X

Liga 74891450 Información oficial sobre el partido 74891450 en Hattrick

01.07.2006 14:10:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 10 / X.712 (96795)

RCD Espanyol SF Alineación oficial del equipo 'RCD Espanyol SF' en el partido 1 - 1 Los Koopas Alineación oficial del equipo 'Los Koopas' en el partido
Miguel Blanco (19') 1 - 0
1 - 1 Pablo Ortiz (29')
RCD Espanyol SF Alineación oficial del equipo 'RCD Espanyol SF' en el partido 1 - 1 Los Koopas Alineación oficial del equipo 'Los Koopas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
RCD Espanyol SF Alineación oficial del equipo 'RCD Espanyol SF' en el partido 1 - 0 Los Koopas Alineación oficial del equipo 'Los Koopas' en el partido
Tiene un resultado normal 1.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RCD Espanyol SF

Goles Goles

  • 123 Minuto 19 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 19 gràcies a la jugada de Miguel Blanco, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Agustí Busquets va estar a punt d'avançar els locals al minut 11 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Espanyol va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Miguel Atacaite va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Pablo Sarmiento.
  • 223 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Al minut 73 es va veure una gran oportunitat per a Espanyol per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Miguel Blanco, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 74 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Juan de Dios Vihé va estar a punt d'acabar en gol al minut 74, però el porter visitant Pablo Sarmiento va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Miguel Blanco de Espanyol va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Los Koopas

Goles Goles

  • 107 Minuto 29 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Pablo Ortiz semblava que estava massa lluny de la línia de gol quan va encertar un magnífic globus per a Koopas. Qui ho havia de dir! 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 7 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Koopas sortien al contraatac. La falta llançada per Roger Urzay va sortir força alta sense massa perill.
  • 216 Minuto 30 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Fabricio Macaya Márquez va ser clau en la jugada d'atac de Koopas al minut 30, quan ell mateix va fer una passada brutal a Gilberto Araujo, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 236 Minuto 69 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Silvio Villacreces Marco es va comportar com un juvenil al minut 69 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alfredo Berges de Koopas va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.