Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Asperelo (440591) - FC Tolai (775429) » 74882454: T17/J10/X

Liga 74882454 Información oficial sobre el partido 74882454 en Hattrick

01.07.2006 14:10:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 10 / X.683 (96766)

Skaters F.C. Alineación oficial del equipo 'Skaters F.C.' en el partido 5 - 1 solde coca Alineación oficial del equipo 'solde coca' en el partido
Cyril Joguet (7') 1 - 0
Miguel Unzué (32') 2 - 0
Pawe? Ho?ody (60') 3 - 0
3 - 1 Aviv Galansky (71')
Miguel Unzué (77') 4 - 1
Juan Luis Nogueira (80') 5 - 1
Skaters F.C. Alineación oficial del equipo 'Skaters F.C.' en el partido 5 - 1 solde coca Alineación oficial del equipo 'solde coca' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
Skaters F.C. Alineación oficial del equipo 'Skaters F.C.' en el partido 8 - 1 solde coca Alineación oficial del equipo 'solde coca' en el partido
Tiene bastante mala suerte 8.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Skaters F.C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Skaters contenien la respiració mentre en Cyril Joguet s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 131 Minuto 32 (Gol por el centro): Al minut 32 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Miguel Unzué, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Skaters.
  • 134 Minuto 60 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Skaters al minut 60, que va llançar ajustat al pal en Paweł Hołody. 3 - 0 pels locals.
  • 133 Minuto 77 (Gol por la derecha): Miguel Unzué va incrementar l'avantatge de Skaters amb el 4 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 80 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Skaters va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Juan Luis Nogueira progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 11 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Agustín Selva es va comportar com un juvenil al minut 11 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 234 Minuto 48 (Ocasión de penalti): En Paweł Hołody va llançar un penal al minut 48. El va tirar fatal i, buscant una excusa es va quedar assenyalant i mirant fixament la gespa, però ningú es va creure que hagués xutat malament per culpa d'això.
  • 233 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): En Ramir Sánchez es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 15 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 15 va fer que Karlheinz Sprink de Skaters hagués d'abandonar el terreny de joc. Zas Bóveda va entrar al terreny de joc per suplir-lo.
  • 094 Minuto 36 (Tirita (médico)): Heiko Reidt va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Skaters estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.
  • 095 Minuto 66 (Lesión): El jugador de Skaters Paweł Hołody va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Gonzalo Aretio va entrar en el seu lloc.
  • 095 Minuto 85 (Lesión): Skaters es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Juan Luis Nogueira no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Torquat Costa al camp.

solde coca

Goles Goles

  • 117 Minuto 71 (Gol evento especial cansancio): En Borxa Mirón semblava que arrossegués els peus pel camp al minut 71 de partit. En Aviv Galansky del solde s'aprofità del cansament del seu defensor per marcar el gol que suposava el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Urban Krameri va rematar amb l'empenya exterior desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Mauro Pederboni de solde va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gabriel Soares da Costa.
  • 513 Minuto 79 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Mauro Pederboni es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ignacio Nalda.