Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CHROMANCE TEAM (1414189) - U.E.Fighters (1432685) » 74855757: T17/J2/X

Liga 74855757 Información oficial sobre el partido 74855757 en Hattrick

06.05.2006 14:10:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 2 / X.592 (96675)

BEJAR F.C Alineación oficial del equipo 'BEJAR F.C' en el partido 1 - 1 Españoles F.C. Alineación oficial del equipo 'Españoles F.C.' en el partido
Diego Escuder (2') 1 - 0
1 - 1 José Peiró (86')
BEJAR F.C Alineación oficial del equipo 'BEJAR F.C' en el partido 1 - 1 Españoles F.C. Alineación oficial del equipo 'Españoles F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
BEJAR F.C Alineación oficial del equipo 'BEJAR F.C' en el partido 1 - 2 Españoles F.C. Alineación oficial del equipo 'Españoles F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,3 % 28,9 % 43,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BEJAR F.C

Goles Goles

  • 124 Minuto 2 (Gol de penalti): BEJAR va posar-se per davant 1 - 0 al minut 2, quan Diego Escuder va llançar una pena màxima perfectament.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Al minut 8, Roberto Casas gairebé va marcar per a BEJAR des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Al minut 25, Pedro Guirau gairebé va marcar per a BEJAR des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 223 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): BEJAR va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Pedro Guirau en un 1 contra 1 amb el porter José María Fleta, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Víctor Meneses de BEJAR es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 39 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Jorge Villacampa va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Salva Calcedo.
  • 090 Minuto 78 (Tirita): Al minut 78, Roberto Casas de BEJAR es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 80 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Roger Zaragoza, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.

Españoles F.C.

Goles Goles

  • 163 Minuto 86 (Gol por la derecha): Al minut 86 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de José Peiró que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Españoles va estar a punt d'empatar al 37 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Velasco Balboa que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 262 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 62, en un 1 contra 1 amb el porter, però Diego Escuder va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Amadeu Peret des de l'esquerra.
  • 241 Minuto 90 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Españoles va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Diego Reina va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alberto Domínguez de Españoles la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Amadeu Peret de Españoles es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Diego Reina de Españoles va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 90 (Tirita): Era el minut 90 quan després d'una dura entrada, el jugador José María Fleta de Españoles s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.