Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Targaryen F. C. (1421693) - As Chancas (121660) » 74827246: T17/J8/X

Liga 74827246 Información oficial sobre el partido 74827246 en Hattrick

17.06.2006 14:10:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 8 / X.508 (96591)

PA'cha un rato Alineación oficial del equipo 'PA'cha un rato' en el partido 1 - 2 As Chancas Alineación oficial del equipo 'As Chancas' en el partido
Aarón Ardán (22') 1 - 0
1 - 1 Carlos Bergua (35')
1 - 2 Carlos Bergua (36')
PA'cha un rato Alineación oficial del equipo 'PA'cha un rato' en el partido 1 - 2 As Chancas Alineación oficial del equipo 'As Chancas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
PA'cha un rato Alineación oficial del equipo 'PA'cha un rato' en el partido 0 - 3 As Chancas Alineación oficial del equipo 'As Chancas' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PA'cha un rato

Goles Goles

  • 118 Minuto 22 (Gol evento especial córner peinado): PAcha va aconseguir el 1 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Oscar Rubio, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Aarón Ardán que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Manolo Arnal. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Paco Malo de PAcha la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Manolo Arnal de PAcha la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

As Chancas

Goles Goles

  • 136 Minuto 35 (Gol evento especial inexperiencia rival): Manolo Arnal va deixar patent la seva inexperiència al minut 35, quan mitjançant una errada de principiant va regalar la pilota al rival i Carlos Bergua va marcar sense oposició, posant el marcador a 1 - 1 per a Chancas.
  • 171 Minuto 36 (Gol por el centro): En Carlos Bergua donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 36 el marcador reflectia el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Chancas que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Carlos Bergua, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 206 Minuto 23 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 23 minuts de joc, Indalecio Fayos semblava posseït quan va començar a córrer tot sol cap a la porteria contraria, driblant a tothom que se li posava al pas, però el seu xut va sortir a fora de banda.
  • 263 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Daniel Romero quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 281 Minuto 60 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Carlos Marco. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ferrán Rovira de Chancas va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 39 (Lesión): Chancas es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Aleu Ariño no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Alejandro Pachón al camp.
  • 091 Minuto 54 (Lesión leve): Ferrán Rovira de Chancas va abandonar el terreny de joc després de 54 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Carlos Marco va entrar en el seu lloc.