Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

beta (312401) - C.F. Jesusitos (1431602) » 74760358: T17/J3/X

Liga 74760358 Información oficial sobre el partido 74760358 en Hattrick

13.05.2006 14:10:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 3 / X.309 (96392)

Racing de canido Alineación oficial del equipo 'Racing de canido' en el partido 1 - 3 CristoDreamTeam Alineación oficial del equipo 'CristoDreamTeam' en el partido
Aliomo Barrero (18') 1 - 0
1 - 1 Feliciano Novella (47')
1 - 2 Giuseppe Pusceddu (73')
1 - 3 Luis Abascal (85')
Racing de canido Alineación oficial del equipo 'Racing de canido' en el partido 1 - 3 CristoDreamTeam Alineación oficial del equipo 'CristoDreamTeam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Racing de canido Alineación oficial del equipo 'Racing de canido' en el partido 1 - 3 CristoDreamTeam Alineación oficial del equipo 'CristoDreamTeam' en el partido
Tiene un resultado normal 0.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,6 % 0,2 % 94,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Racing de canido

Goles Goles

  • 122 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Racing prenia la batuta de l'encontre al minut 18, quan en Aliomo Barrero va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 31 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Feliciano Novella va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Pepe Sandoval López. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!
  • 236 Minuto 83 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Raül Marsà haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Racing al minut 83.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 19, Kostya Bailey de Racing va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Aliomo Barrero de Racing va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

CristoDreamTeam

Goles Goles

  • 162 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Feliciano Novella per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.
  • 171 Minuto 73 (Gol por el centro): Amb 73 minuts jugats, Giuseppe Pusceddu de CristoDreamTeam va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.
  • 107 Minuto 85 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): El jugador de CristoDreamTeam Luis Abascal va anotar el 1 - 3 amb un xut impressionant des de 50 metres, que va entrar per l'escaire... quina gardela!

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Miguel Merodio va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 261 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Feliciano Novella quasi aconsegueix empatar per CristoDreamTeam al minut 35, però Pedro Areosa va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 283 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): CristoDreamTeam quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Luis Vegalafonte va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 282 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Miguel Merodio, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 89 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. CristoDreamTeam va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Luis Abascal de CristoDreamTeam va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Giovanbattista Filippone de CristoDreamTeam va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.