Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Roca-Cuiper C.F. (1430347) - F.C. Oporto B (1419897) » 74752649: T17/J2/X

Liga 74752649 Información oficial sobre el partido 74752649 en Hattrick

06.05.2006 14:10:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 2 / X.283 (96366)

ALDEHUELA FC Alineación oficial del equipo 'ALDEHUELA FC' en el partido 2 - 1 Malpensats Alineación oficial del equipo 'Malpensats' en el partido
Pedro Rafael Boo (12') 1 - 0
1 - 1 César Delgado del Rincón (26')
Raúl Buendía (29') 2 - 1
ALDEHUELA FC Alineación oficial del equipo 'ALDEHUELA FC' en el partido 2 - 1 Malpensats Alineación oficial del equipo 'Malpensats' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
ALDEHUELA FC Alineación oficial del equipo 'ALDEHUELA FC' en el partido 3 - 0 Malpensats Alineación oficial del equipo 'Malpensats' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ALDEHUELA FC

Goles Goles

  • 124 Minuto 12 (Gol de penalti): ALDEHUELA va posar-se per davant 1 - 0 al minut 12, quan Pedro Rafael Boo va llançar una pena màxima perfectament.
  • 118 Minuto 29 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 29, el ALDEHUELA va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Raúl Buendía, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): En Rafael Baena Fernández va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 233 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Al minut 18 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Hugo Galhardo de ALDEHUELA va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Rubén Guardián. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 6, Raimon Palacios de ALDEHUELA va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 12 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Raimon Palacios va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que ALDEHUELA va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.
  • 511 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ignacio Celaya es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Malpensats

Goles Goles

  • 116 Minuto 26 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 26, en Genís Sala del Malpensats va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a César Delgado del Rincón que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 49 (Ocasión de falta): En Francisco Badía, al minut 49 va voler xutar amb potència una falta llunyana. Ho va fer amb la puntera molt desviat, perdent així l'oportunitat d'igualar el marcador. L'ungla del dit gran li va estar fent mal la resta del partit.
  • 262 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Al minut 52 Manuel Gieco va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Cataldo Guerriero va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.