Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Zamudio (1419653) - SARA GOZA F.C. (309210) » 74742225: T17/J13/X

Liga 74742225 Información oficial sobre el partido 74742225 en Hattrick

22.07.2006 14:10:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 13 / X.253 (96336)

Gronholm's T.F. Alineación oficial del equipo 'Gronholm's T.F.' en el partido 5 - 1 F.C. Atlantis Alineación oficial del equipo 'F.C. Atlantis' en el partido
Andoto Moral (7') 1 - 0
Jota Frutos (21') 2 - 0
Alejandro Moreno (37') 3 - 0
Guillermo Tallón (44') 4 - 0
4 - 1 Luis Leandro Sotillo (68')
Andoto Moral (81') 5 - 1
Gronholm's T.F. Alineación oficial del equipo 'Gronholm's T.F.' en el partido 5 - 1 F.C. Atlantis Alineación oficial del equipo 'F.C. Atlantis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Gronholm's T.F. Alineación oficial del equipo 'Gronholm's T.F.' en el partido 8 - 0 F.C. Atlantis Alineación oficial del equipo 'F.C. Atlantis' en el partido
Tiene bastante mala suerte 7.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gronholm's T.F.

Goles Goles

  • 106 Minuto 7 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Andoto Moral va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 7, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Gronholms, mentre ja celebrava el 1 - 0, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 131 Minuto 21 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Gronholms pel centre va donar un gran resultat: el gol de Jota Frutos va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 37 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Gronholms pel centre va donar un gran resultat: el gol de Alejandro Moreno va posar el 3 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 44 (Gol por la izquierda): En Guillermo Tallón de Gronholms va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 0.
  • 133 Minuto 81 (Gol por la derecha): El 5 - 1 va pujar al marcador quan Gronholms va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Andoto Moral des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Al minut 40, Alejandro Moreno gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Joaquín González González va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Guillermo Tallón. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Eloy González una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 64, però una magnífica aturada de Joaquín González González va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): En Antoni Caraball, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 45 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alejandro Moreno de Gronholms es va emportar una amonestació al minut 45 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Andoto Moral es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 39 (Lesión grave): Després de 39 minuts, Gronholms va veure com el seu jugador Francisco Vich havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Jerónimo Gómez entraria per ocupar el seu lloc.

F.C. Atlantis

Goles Goles

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 44 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Miquel Mercadé haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Atlantis al minut 44.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Luis Leandro Sotillo de Atlantis va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 45 (Lesión leve): En Juan Astigarraga de Atlantis va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Reinald Pañella va prendre el seu rol al minut 45.