Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mataos S.A.D (434768) - FC Kaisers 05 (1419180) » 74719621: T17/J5/X

Liga 74719621 Información oficial sobre el partido 74719621 en Hattrick

27.05.2006 14:10:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 5 / X.187 (96270)

F.C. NAHARROS Alineación oficial del equipo 'F.C. NAHARROS' en el partido 5 - 0 A.C. Bari Vechia Alineación oficial del equipo 'A.C. Bari Vechia' en el partido
Pablo Bécares (27') 1 - 0
Martín Brihuega (40') 2 - 0
Agustín Piris (43') 3 - 0
Juan Ponga (89') 4 - 0
Eder Barriga (90') 5 - 0
F.C. NAHARROS Alineación oficial del equipo 'F.C. NAHARROS' en el partido 5 - 0 A.C. Bari Vechia Alineación oficial del equipo 'A.C. Bari Vechia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
F.C. NAHARROS Alineación oficial del equipo 'F.C. NAHARROS' en el partido 6 - 0 A.C. Bari Vechia Alineación oficial del equipo 'A.C. Bari Vechia' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. NAHARROS

Goles Goles

  • 122 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Els seguidors del NAHARROS contenien la respiració mentre en Pablo Bécares s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 131 Minuto 40 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Martín Brihuega es va introduir dins la defensa central al minut 40, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 43 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de NAHARROS va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Agustín Piris progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 117 Minuto 89 (Gol evento especial cansancio): En Oriol Paracoll semblava que arrossegués els peus pel camp al minut 89 de partit. En Juan Ponga del NAHARROS s'aprofità del cansament del seu defensor per marcar el gol que suposava el 4 - 0.
  • 131 Minuto 90 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Eder Barriga es va introduir dins la defensa central al minut 90, i va aconseguir el 5 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): NAHARROS va estar a punt de posar-se per davant al minut 12 però Mikael Adolfsson va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en José Sanmartín va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Al minut 77, Javier Martinavarro gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Iván Marquina va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Martín Brihuega va estar a punt de sentenciar el partit al minut 84, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Iván Marquina al minut 90 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Pablo Bécares va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 45 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mikael Adolfsson de NAHARROS es va emportar una amonestació al minut 45 per provocar un rival.
  • 514 Minuto 85 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Javier Martinavarro després que el jugador de NAHARROS li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

A.C. Bari Vechia

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 24 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Martín Gallardo de Vechia va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Iván Recacha es va posar al mig i ho va espatllar tot.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 80 (Lesión grave): Marcel·lí Carrió, de Vechia, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Jordi Torra el va substituir.
  • 095 Minuto 86 (Lesión): Vechia es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Wenceslau Lleixà no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Manuel Gallardo al camp.
  • 090 Minuto 90 (Tirita): Al minut 90, Jordi Torra de Vechia es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.