Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

jonasas (490364) - atletico de forlan (1418671) » 74700533: T17/J7/X

Liga 74700533 Información oficial sobre el partido 74700533 en Hattrick

10.06.2006 14:10:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 7 / X.130 (96213)

ATLETICO MINDUNDI Alineación oficial del equipo 'ATLETICO MINDUNDI' en el partido 1 - 0 segunda generacion de galacticos Alineación oficial del equipo 'segunda generacion de galacticos' en el partido
Daniel Álvarez (81') 1 - 0
ATLETICO MINDUNDI Alineación oficial del equipo 'ATLETICO MINDUNDI' en el partido 1 - 0 segunda generacion de galacticos Alineación oficial del equipo 'segunda generacion de galacticos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
ATLETICO MINDUNDI Alineación oficial del equipo 'ATLETICO MINDUNDI' en el partido 1 - 1 segunda generacion de galacticos Alineación oficial del equipo 'segunda generacion de galacticos' en el partido
Tiene un resultado normal 1.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
35,2 % 35,8 % 28,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ATLETICO MINDUNDI

Goles Goles

  • 124 Minuto 81 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 81 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Daniel Álvarez. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): ATLETICO va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Paulino Caldas va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Florian Amariei.
  • 223 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): ATLETICO va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Luis Lalaguna en un 1 contra 1 amb el porter Florian Amariei, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 236 Minuto 77 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Andrei Papuc es va comportar com un juvenil al minut 77 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 79 (Lesión leve): Luis Lalaguna de ATLETICO va abandonar el terreny de joc després de 79 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Alfredo Núñez va entrar en el seu lloc.

segunda generacion de galacticos

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Al minut 28 de partit, Javier Orta quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 272 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Es duien 31 minuts de partit jugats quan Javier Orta va estar a punt de posar per davant a generacion amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Saturio Montesinos va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del generacion que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Víctor Espín, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 270 Minuto 63 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Jeldrik Lackmedien al minut 63 semblava entrar, però Saturio Montesinos va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 271 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Al minut 70 de partit, Jeldrik Lackmedien quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 273 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 78, quan en Albert Włosek va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jesús Ubach de generacion la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 36 (Tirita): Al minut 36, Florian Amariei de generacion es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 092 Minuto 64 (Lesión grave): Víctor Espín, de generacion, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Davide Loccioni el va substituir.