Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Foxes Football Club (1418317) - Magic Orellut (312269) » 74686578: T17/J13/X

Liga 74686578 Información oficial sobre el partido 74686578 en Hattrick

22.07.2006 14:10:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 13 / X.86 (96169)

C.F. LOS CHE DE SABADELL Alineación oficial del equipo 'C.F. LOS CHE DE SABADELL' en el partido 1 - 1 Magic Orellut Alineación oficial del equipo 'Magic Orellut' en el partido
Ignacio Más (60') 1 - 0
1 - 1 Apolo Araripe (83')
C.F. LOS CHE DE SABADELL Alineación oficial del equipo 'C.F. LOS CHE DE SABADELL' en el partido 1 - 1 Magic Orellut Alineación oficial del equipo 'Magic Orellut' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
C.F. LOS CHE DE SABADELL Alineación oficial del equipo 'C.F. LOS CHE DE SABADELL' en el partido 1 - 1 Magic Orellut Alineación oficial del equipo 'Magic Orellut' en el partido
Tiene un resultado normal 1.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,2 % 1,1 % 12,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.F. LOS CHE DE SABADELL

Goles Goles

  • 122 Minuto 60 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Ignacio Más de SABADELL aconseguir un gol al minut 60 que posava per davant els locals: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 21 (Ocasión por el centro): En Antonio Casanova del SABADELL ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Al minut 37 es va veure una gran oportunitat per a SABADELL per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Raúl Moreno, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Al minut 42, Egidio Rivas arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 232 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): En Mauro García, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Magic Orellut

Goles Goles

  • 161 Minuto 83 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 83 minuts Apolo Araripe va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 17 (Ocasión de contra por el centro): En Horacio Cid va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 41 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Orellut va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Marcel Filippi va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): En Filipe Patrício va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 236 Minuto 80 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Erasmo Remotti Carbonell haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Orellut al minut 80.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 42 (Lesión leve): Luis Miguel Rodríguez de Orellut va abandonar el terreny de joc després de 42 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Juan Luis Ostos va entrar en el seu lloc.