Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

fc benceno (778161) - wanchu club de futbol (794268) » 74653878: T17/J2/IX

Liga 74653878 Información oficial sobre el partido 74653878 en Hattrick

06.05.2006 15:45:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 2 / IX.1517 (177012)

Larouco F.C. Alineación oficial del equipo 'Larouco F.C.' en el partido 3 - 0 wanchu club de futbol Alineación oficial del equipo 'wanchu club de futbol' en el partido
Roël Barendrecht (45') 1 - 0
Paco Mazorra (72') 2 - 0
Jørn Sønksen (79') 3 - 0
Larouco F.C. Alineación oficial del equipo 'Larouco F.C.' en el partido 3 - 0 wanchu club de futbol Alineación oficial del equipo 'wanchu club de futbol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Larouco F.C. Alineación oficial del equipo 'Larouco F.C.' en el partido 7 - 1 wanchu club de futbol Alineación oficial del equipo 'wanchu club de futbol' en el partido
Es un cenizo 6.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Larouco F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 45 (Gol por el centro): Larouco va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 45 Roël Barendrecht va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 72 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Larouco va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Paco Mazorra progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 133 Minuto 79 (Gol por la derecha): Larouco va aconseguir el 3 - 0 quan Jørn Sønksen va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): En Jørn Sønksen va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Al minut 41, Roël Barendrecht arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 233 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): El Larouco ho intentava per la dreta per mitjà de Roël Barendrecht, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 45 (Tirita (médico)): Jørn Sønksen es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.
  • 090 Minuto 71 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 71 de partit, quan un jugador de Larouco, en Creto Moreiro, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

wanchu club de futbol

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 14 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a wanchu al minut 14, però el xut de Leandro Rustarazo va topar amb la tanca defensiva.
  • 272 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Es duien 43 minuts de partit jugats quan Ferdinand Sow va estar a punt de posar per davant a wanchu amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Ignacio Piñeriro va impedir un gol cantat.
  • 262 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Al minut 49 Antoni Sánchez va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Ignacio Piñeriro va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 261 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 57 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Itzhak Tavori va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Aníbal Figueiredo es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 514 Minuto 44 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Custódio Aires s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 22 (Tirita): Al minut 22, Artur Caeiro de wanchu es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.