Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

BEER HUNTER (989911) - Los Betuncillos (490004) » 74562465: T17/J14/IX

Liga 74562465 Información oficial sobre el partido 74562465 en Hattrick

29.07.2006 15:45:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 14 / IX.1735 (177230)

millan y sus cucarachas united Alineación oficial del equipo 'millan y sus cucarachas united' en el partido 5 - 1 a mi q me cuentas Alineación oficial del equipo 'a mi q me cuentas' en el partido
Rodolfo Betancourt (29') 1 - 0
1 - 1 Juan Carlos Jaraiz (50')
Diego Hurtado (53') 2 - 1
Diego Hurtado (76') 3 - 1
Gonzalo Bertomeu (81') 4 - 1
Reinaldo Rovira (86') 5 - 1
millan y sus cucarachas united Alineación oficial del equipo 'millan y sus cucarachas united' en el partido 5 - 1 a mi q me cuentas Alineación oficial del equipo 'a mi q me cuentas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
millan y sus cucarachas united Alineación oficial del equipo 'millan y sus cucarachas united' en el partido 5 - 0 a mi q me cuentas Alineación oficial del equipo 'a mi q me cuentas' en el partido
Tiene un resultado normal 4.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

millan y sus cucarachas united

Goles Goles

  • 122 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Rodolfo Betancourt de cucarachas aconseguir un gol al minut 29 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 121 Minuto 53 (Gol por el centro): Diego Hurtado va donar a cucarachas un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 133 Minuto 81 (Gol por la derecha): cucarachas va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Gonzalo Bertomeu va poder fer el 4 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 86 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de cucarachas va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Reinaldo Rovira progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Diego Hurtado va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Javier Serna va estar a punt d'acabar en gol al minut 19, però el porter visitant Juan Luis Singuerlín va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Diego Hurtado de cucarachas es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Reinaldo Rovira de cucarachas va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 84 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Tomás Sendra no era cap impediment.

a mi q me cuentas

Goles Goles

  • 136 Minuto 50 (Gol evento especial inexperiencia rival): A Antón Madrigal encara li queda molt per aprendre, com per exemple no fer passades arriscades a les zones compromeses, com la que va permetre a Juan Carlos Jaraiz anotar per a cuentas el 1 - 1. Millor no veure'n la repetició.
  • 109 Minuto 76 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): La gentada va començar a esbroncar i a maleir el nom de Julio Morales després que enviés una passada llarga entre la seva propia defensa al jugador de cucarachas Diego Hurtado, que va creuar la pilota al pal oposat del porter materialitzant el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 89 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Julio Morales de cuentas va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Alejandro de la Chica al minut 89 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!
  • 251 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Fernando Sancho va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Óscar Merchante no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 250 Minuto 90 (Ocasión de falta): Quan l'àrbitre va xiular una falta perillosa, l'entrenador visitant va resar internament un parenostre perquè en Luis Bel l'enviés a la xarxa. Malauradament feia anys que no anava a missa el diumenge.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Julio Morales.

Lesiones Lesiones

  • 093 Minuto 88 (Lesión (no subst.)): Al minut 88, Breogán Vázquez va haver de deixar el terreny de joc lesionat. cuentas no tenia cap substitut disponible i van haver de jugar des de llavors amb un home menys.