Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

TXISPUN (801743) - TUeMule (1436066) » 74561731: T17/J2/IX

Liga 74561731 Información oficial sobre el partido 74561731 en Hattrick

06.05.2006 15:45:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 2 / IX.1470 (176965)

draki_draki Alineación oficial del equipo 'draki_draki' en el partido 0 - 1 Miudo.f.c Alineación oficial del equipo 'Miudo.f.c' en el partido
0 - 1 Xavi Domènech (2')
draki_draki Alineación oficial del equipo 'draki_draki' en el partido 0 - 1 Miudo.f.c Alineación oficial del equipo 'Miudo.f.c' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
draki_draki Alineación oficial del equipo 'draki_draki' en el partido 1 - 0 Miudo.f.c Alineación oficial del equipo 'Miudo.f.c' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

draki_draki

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 32 minuts, en Luis Lafuente no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 236 Minuto 66 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Daniel Ezpeleta es va comportar com un juvenil al minut 66 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 213 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): El draki_draki va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Pepe Veiga la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pepe Veiga de draki_draki va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Luis Lafuente de draki_draki va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Adrián Gómez de draki_draki la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 59, Ramón Banyuls de draki_draki va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Miudo.f.c

Goles Goles

  • 107 Minuto 2 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Xavi Domènech semblava que estava massa lluny de la línia de gol quan va encertar un magnífic globus per a Miudo.f.c. Qui ho havia de dir! 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 24 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Alfonso Arceo després de 24 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Joaquín Haro va poder desviar-lo a córner.
  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Miudo.f.c va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Seguís Lerones, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.