Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

San Ignacio A.C (801282) - ROMED (435213) » 74458442: T17/J3/IX

Liga 74458442 Información oficial sobre el partido 74458442 en Hattrick

13.05.2006 15:45:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 3 / IX.1370 (176865)

cristobal wolves Alineación oficial del equipo 'cristobal wolves' en el partido 3 - 1 IoE F.C. Alineación oficial del equipo 'IoE F.C.' en el partido
0 - 1 Juan Luis Desantes (25')
José Puellas (34') 1 - 1
José Puellas (57') 2 - 1
Paco de la Huerga (65') 3 - 1
cristobal wolves Alineación oficial del equipo 'cristobal wolves' en el partido 3 - 1 IoE F.C. Alineación oficial del equipo 'IoE F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
cristobal wolves Alineación oficial del equipo 'cristobal wolves' en el partido 3 - 0 IoE F.C. Alineación oficial del equipo 'IoE F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 3.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

cristobal wolves

Goles Goles

  • 114 Minuto 34 (Gol de penalti): Després de 34 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al cristobal, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven José Puellas de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 1. El públic estava boig d'alegria!
  • 121 Minuto 57 (Gol por el centro): Al minut 57 l'estadi va començar a corejar el nom d'en José Puellas ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, cristobal es posava per davant 2 a 1.
  • 106 Minuto 65 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 65 minuts, Paco de la Huerga va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Al minut 17 es va veure una gran oportunitat per a cristobal per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Filipo Kovasic, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 231 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en José Puellas. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 80 (Ocasión por el centro): En Paco de la Huerga, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 230 Minuto 83 (Ocasión de falta): José Puellas va sorprendre Nicola Dutto amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 232 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Nicola Dutto al minut 88 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Paco de la Huerga va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Sebastian Zamfirescu de cristobal la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Enrique Soage.
  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Marc Bonafont es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 513 Minuto 58 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sebastian Zamfirescu de cristobal va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".
  • 512 Minuto 67 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Marc Bonafont se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 82 (Tirita (médico)): Giacomo Russo va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.
  • 096 Minuto 90 (Lesión (no subst.)): Jesús Ibáñez no va poder acabar el partit després de caure lesionat, i va deixar el cristobal amb un home menys.

IoE F.C.

Goles Goles

  • 172 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Passats 25 minuts de partit, F.C. es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Juan Luis Desantes es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 40 (Ocasión por el centro): F.C. va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 40, quan Cristian García Román va quedar-se sol davant el porter Célio Passos, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Cristian García Román de F.C. amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 514 Minuto 89 (Tarjeta roja directa): Al minut 89, Juan Luis Desantes de F.C. va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 28 (Lesión): F.C. es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Paco Bonorino no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Arkaitz Romualdo al camp.
  • 095 Minuto 68 (Lesión): El jugador de F.C. Luis Yabar va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Pablo Goitia va entrar en el seu lloc.