Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

carga electrica (991223) - centollito (988793) » 74452381: T17/J11/IX

Liga 74452381 Información oficial sobre el partido 74452381 en Hattrick

08.07.2006 15:45:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 11 / IX.1595 (177090)

U.D. Arlequinados Alineación oficial del equipo 'U.D. Arlequinados' en el partido 2 - 0 C.A. Batucada Roja Alineación oficial del equipo 'C.A. Batucada Roja' en el partido
Francisco Regueiro (17') 1 - 0
Francisco Javier Cota (73') 2 - 0
U.D. Arlequinados Alineación oficial del equipo 'U.D. Arlequinados' en el partido 2 - 0 C.A. Batucada Roja Alineación oficial del equipo 'C.A. Batucada Roja' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
U.D. Arlequinados Alineación oficial del equipo 'U.D. Arlequinados' en el partido 2 - 0 C.A. Batucada Roja Alineación oficial del equipo 'C.A. Batucada Roja' en el partido
Tiene un resultado normal 1.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.D. Arlequinados

Goles Goles

  • 121 Minuto 17 (Gol por el centro): Al minut 17 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Francisco Regueiro ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Arlequinados es posava per davant 1 a 0.
  • 119 Minuto 73 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Mauricio Moreno sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Francisco Javier Cota que, efectivament, va fer pujar el 2 - 0!

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): En Olav Laiuste del Arlequinados ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 231 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Gilarranz Galiano Monzón. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Al minut 74 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Gilarranz Galiano Monzón de Arlequinados va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 234 Minuto 84 (Ocasión de penalti): L'afició local no podia creure el que veien els seus ulls quan Mauricio Moreno va fallar un penal al minut 84.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jose Manuel Hernández de Arlequinados es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 9 (Lesión leve): En Campio Des de Arlequinados va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Julián Pinkus va prendre el seu rol al minut 9.
  • 094 Minuto 90 (Tirita (médico)): Paolo Penna va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

C.A. Batucada Roja

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 88 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Batucada va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Txomin Reyna, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 21, Pierre Rouge de Batucada va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Paco Galán de Batucada va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 88 (Lesión leve): En David Ortega de Batucada va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Paco Galán va prendre el seu rol al minut 88.