Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ADAI (995928) - Monjos United (772454) » 74419163: T17/J14/IX

Liga 74419163 Información oficial sobre el partido 74419163 en Hattrick

29.07.2006 15:45:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 14 / IX.1924 (177419)

Bayerva mas rica Alineación oficial del equipo 'Bayerva mas rica' en el partido 2 - 1 FC ISKUR Alineación oficial del equipo 'FC ISKUR' en el partido
0 - 1 Marcel Damian (6')
Daniel Berdejo (53') 1 - 1
Pablo Biagini (72') 2 - 1
Bayerva mas rica Alineación oficial del equipo 'Bayerva mas rica' en el partido 2 - 1 FC ISKUR Alineación oficial del equipo 'FC ISKUR' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Bayerva mas rica Alineación oficial del equipo 'Bayerva mas rica' en el partido 1 - 0 FC ISKUR Alineación oficial del equipo 'FC ISKUR' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bayerva mas rica

Goles Goles

  • 112 Minuto 53 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Bayerva s'esgargamellaven dempeus per esperonar Daniel Berdejo que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 53 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 119 Minuto 72 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Bayerva va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Pablo Biagini va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 13 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant Marcel Damian? Un error clamorós seu va donar a Daniel Berdejo una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Miguel del Pozo de Bayerva la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 80 (Tirita): Al minut 80 de partit, el jugador Daniel Berdejo de Bayerva es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

FC ISKUR

Goles Goles

  • 143 Minuto 6 (Gol de contra por la derecha): Marcel Damian va marcar al minut 6 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 21 (Ocasión de contra por la izquierda): ISKUR van sortir al contraatac al minut 21, però Roberto Iglesias va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 241 Minuto 82 (Ocasión de contra por el centro): En Toni Rovira va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): David Armengou de ISKUR va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 7 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Antón Moreno, jugador de ISKUR, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 7. Ottavio Prati, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.
  • 094 Minuto 23 (Tirita (médico)): Yağmur Civan es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.