Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Almacelles futbol club (778163) - Hoy jo (990621) » 74417677: T17/J6/IX

Liga 74417677 Información oficial sobre el partido 74417677 en Hattrick

03.06.2006 15:45:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 6 / IX.1646 (177141)

Real Ara CF Alineación oficial del equipo 'Real Ara CF' en el partido 1 - 1 C.D. Talavera la Nueva Alineación oficial del equipo 'C.D. Talavera la Nueva' en el partido
Carlos Ángel Perini (26') 1 - 0
1 - 1 João Bonifácio de França (30')
Real Ara CF Alineación oficial del equipo 'Real Ara CF' en el partido 1 - 1 C.D. Talavera la Nueva Alineación oficial del equipo 'C.D. Talavera la Nueva' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Real Ara CF Alineación oficial del equipo 'Real Ara CF' en el partido 3 - 0 C.D. Talavera la Nueva Alineación oficial del equipo 'C.D. Talavera la Nueva' en el partido
Tiene mala suerte 2.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,8 % 0,1 % 3,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Ara CF

Goles Goles

  • 121 Minuto 26 (Gol por el centro): Real va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 26 Carlos Ángel Perini va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Real va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Carlos Ángel Perini va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Romén Martín.
  • 221 Minuto 70 (Ocasión por el centro): En Carlos Ángel Perini del Real ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Cas Carpentier de Real va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

C.D. Talavera la Nueva

Goles Goles

  • 163 Minuto 30 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 30 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en João Bonifácio de França.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Talavera va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 41, quan João Bonifácio de França va quedar-se sol davant el porter Michel Viollet, però aquest va poder aturar el xut.
  • 241 Minuto 61 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Talavera va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Alberto Rodríguez va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Héctor Bollar.
  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Reyes Arbués.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 51 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Héctor Bollar ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.