Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

El percutor (439542) - Recreativo Granada CF (989948) » 74410917: T17/J11/IX

Liga 74410917 Información oficial sobre el partido 74410917 en Hattrick

08.07.2006 15:45:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 11 / IX.1550 (177045)

A.M.V. Alineación oficial del equipo 'A.M.V.' en el partido 1 - 1 makijunior team Alineación oficial del equipo 'makijunior team' en el partido
0 - 1 Lluís Puig (16')
Augusto Sangiao (23') 1 - 1
A.M.V. Alineación oficial del equipo 'A.M.V.' en el partido 1 - 1 makijunior team Alineación oficial del equipo 'makijunior team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
A.M.V. Alineación oficial del equipo 'A.M.V.' en el partido 1 - 0 makijunior team Alineación oficial del equipo 'makijunior team' en el partido
Tiene un resultado normal 1.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A.M.V.

Goles Goles

  • 138 Minuto 23 (Gol evento especial extremo + rematador): Alejandro Ferraz Español estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Augusto Sangiao va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 1 al minut 23.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Víctor Desantes Fernández de A.M.V. va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 19, però no va estar gaire encertat.
  • 222 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): A.M.V. va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 29 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Augusto Sangiao ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): En Alejandro Ferraz Español va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 9, Alejandro Ferraz Español de A.M.V. va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

makijunior team

Goles Goles

  • 118 Minuto 16 (Gol evento especial córner peinado): En Seran Cardona entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al makijunior, un peu providencial d'en Lluís Puig va situar el 0-1 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 35 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de makijunior va anar a parar a la dreta de l'atac on en Biel Barceló, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 272 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Es duien 39 minuts de partit jugats quan Rafael Puerto va estar a punt de posar per davant a makijunior amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Víctor Mariño va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 53, Biel Barceló de makijunior va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 15 (Tirita): Passats 15 minuts de joc, en Rafael Puerto de makijunior va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.