Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Racing de la Sartera (989605) - U.D Bellvitge (991145) » 74320984: T17/J5/IX

Liga 74320984 Información oficial sobre el partido 74320984 en Hattrick

27.05.2006 15:45:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 5 / IX.1819 (177314)

Racing de la Sartera Alineación oficial del equipo 'Racing de la Sartera' en el partido 4 - 1 OSASUNA AT. Alineación oficial del equipo 'OSASUNA AT.' en el partido
0 - 1 Akram Khatib (2')
Thomas Marcusson (24') 1 - 1
Christophe Boissinot (37') 2 - 1
Christophe Boissinot (79') 3 - 1
Christophe Boissinot (81') 4 - 1
Racing de la Sartera Alineación oficial del equipo 'Racing de la Sartera' en el partido 4 - 1 OSASUNA AT. Alineación oficial del equipo 'OSASUNA AT.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Racing de la Sartera Alineación oficial del equipo 'Racing de la Sartera' en el partido 4 - 0 OSASUNA AT. Alineación oficial del equipo 'OSASUNA AT.' en el partido
Tiene un resultado normal 3.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Racing de la Sartera

Goles Goles

  • 113 Minuto 24 (Gol por la derecha): Els jugadors del Sartera amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 24, deixant Thomas Marcusson en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 124 Minuto 37 (Gol de penalti): Sartera va posar-se per davant 2 - 1 al minut 37, quan Christophe Boissinot va llançar una pena màxima perfectament.
  • 133 Minuto 79 (Gol por la derecha): Sartera va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Christophe Boissinot va poder fer el 3 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 130 Minuto 81 (Gol de falta): Al minut 81 en Christophe Boissinot va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 4 - 1 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): En Thomas Marcusson va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 15, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 231 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Al minut 63, Iuri Matera gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Francisco González va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): En Christophe Boissinot, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Francisco González al minut 83 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Christophe Boissinot va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ramón Recuenco de Sartera va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Thomas Marcusson.

OSASUNA AT.

Goles Goles

  • 136 Minuto 2 (Gol evento especial inexperiencia rival): Ramón Recuenco va deixar patent la seva inexperiència al minut 2, quan mitjançant una errada de principiant va regalar la pilota al rival i Akram Khatib va marcar sense oposició, posant el marcador a 0 - 1 per a OSASUNA.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 80 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Ramón Recuenco es va comportar com un juvenil al minut 80 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 241 Minuto 87 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de OSASUNA va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de José Manuel Medel va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Manolo Pajares de OSASUNA va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.