Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sam Podestar (434824) - F.C Swats (119184) » 74309823: T17/J3/IX

Liga 74309823 Información oficial sobre el partido 74309823 en Hattrick

13.05.2006 15:40:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 3 / IX.1012 (61283)

elipa dream team Alineación oficial del equipo 'elipa dream team' en el partido 0 - 2 La Acequia Alineación oficial del equipo 'La Acequia' en el partido
0 - 1 César Baltanás (64')
0 - 2 Eduardo Hernández (90')
elipa dream team Alineación oficial del equipo 'elipa dream team' en el partido 0 - 2 La Acequia Alineación oficial del equipo 'La Acequia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
elipa dream team Alineación oficial del equipo 'elipa dream team' en el partido 0 - 3 La Acequia Alineación oficial del equipo 'La Acequia' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

elipa dream team

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 9 (Ocasión de contra por el centro): En Jacques Edy va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Max Quintana va estar a punt d'avançar els locals al minut 16 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 243 Minuto 85 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del elipa sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Max Quintana, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 85 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 242 Minuto 88 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 88 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Jaime Duce, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 28, Adolfo Herreros de elipa va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 90 (Lesión): El jugador de elipa David Prats va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Baltasar Mazorra va entrar en el seu lloc.

La Acequia

Goles Goles

  • 172 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Passats 64 minuts de partit, Acequia es va posar per davant amb un 0 - 1 quan César Baltanás es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 182 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Al minut 90, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Eduardo Hernández va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 5 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Jaime Duce va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 273 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Johan Oskarsson va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Blažej Kabelka, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 281 Minuto 72 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Ovid Simion després de 72 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Blažej Kabelka va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 89, Lesław Szczutowski de Acequia va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.