Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Hydras FC (49278) - Rayo Cantabria 1926 (314404) » 74302072: T17/J4/IX

Liga 74302072 Información oficial sobre el partido 74302072 en Hattrick

20.05.2006 15:40:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 4 / IX.986 (61257)

f.c celtiña Alineación oficial del equipo 'f.c celtiña' en el partido 0 - 4 Dwyane Wade Alineación oficial del equipo 'Dwyane Wade' en el partido
0 - 1 Paul Rouland (28')
0 - 2 Germà Riera (55')
0 - 3 Umberto D'Anna (89')
0 - 4 Paul Rouland (90')
f.c celtiña Alineación oficial del equipo 'f.c celtiña' en el partido 0 - 4 Dwyane Wade Alineación oficial del equipo 'Dwyane Wade' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
f.c celtiña Alineación oficial del equipo 'f.c celtiña' en el partido 0 - 6 Dwyane Wade Alineación oficial del equipo 'Dwyane Wade' en el partido
Tiene un resultado normal 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

f.c celtiña

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Al minut 21 es va veure una gran oportunitat per a celtiña per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Jorge Urioste, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 236 Minuto 90 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Guglielmo Simionato haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a celtiña al minut 90.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Marco Carreras de celtiña va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Baltasar Sánchez.
  • 513 Minuto 87 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 87 del partit, Marco Carreras de l'equip celtiña, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 24 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Jorge Urioste va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Carlos Mariñas.

Dwyane Wade

Goles Goles

  • 172 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Dwyane va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 28. Paul Rouland va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 184 Minuto 55 (Gol de penalti): Dwyane va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 2, quan Germà Riera va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 116 Minuto 89 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Aman Llorente sempre és una garantia. Al minut 89, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Umberto D'Anna marcar el 0 - 3 per al Dwyane.
  • 181 Minuto 90 (Gol por el centro): Paul Rouland va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 90, i va fer pujar el 0 - 4 per a Dwyane.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Al minut 75, el Dwyane va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Aman Llorente s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 282 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Eduard Schubine, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 83 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Dwyane va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 4, Casildo Cancelo de Dwyane va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 514 Minuto 23 (Tarjeta roja directa): Al minut 23, Ginés Pequeño de Dwyane va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 4 (Lesión leve): Dwyane va fer una substitució al minut 4. Ildefonso Baños va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Ginés Pequeño.
  • 095 Minuto 74 (Lesión): El jugador de Dwyane Germà Riera va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Diego Álvarez va entrar en el seu lloc.