Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Finger Board F.C (309154) - Bocanegra CF (992314) » 74285534: T17/J9/IX

Liga 74285534 Información oficial sobre el partido 74285534 en Hattrick

24.06.2006 15:40:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 9 / IX.939 (61210)

LeStOnNaC_tHe bEsT Alineación oficial del equipo 'LeStOnNaC_tHe bEsT' en el partido 2 - 0 mahou drink team Alineación oficial del equipo 'mahou drink team' en el partido
Héctor Arretxe (56') 1 - 0
Mathias Celik (64') 2 - 0
LeStOnNaC_tHe bEsT Alineación oficial del equipo 'LeStOnNaC_tHe bEsT' en el partido 2 - 0 mahou drink team Alineación oficial del equipo 'mahou drink team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
LeStOnNaC_tHe bEsT Alineación oficial del equipo 'LeStOnNaC_tHe bEsT' en el partido 1 - 0 mahou drink team Alineación oficial del equipo 'mahou drink team' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,7 % 0,7 % 10,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LeStOnNaC_tHe bEsT

Goles Goles

  • 121 Minuto 56 (Gol por el centro): Héctor Arretxe va donar a LeStOnNaC_tHe un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 134 Minuto 64 (Gol de penalti): Als 64 minuts de joc, els nois de LeStOnNaC_tHe van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Mathias Celik augmentant l'avantatge per als locals: 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): LeStOnNaC_tHe per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 9, quan Alejandro Larios va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): LeStOnNaC_tHe va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Sergio Serra en un 1 contra 1 amb el porter Juan Comas, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): LeStOnNaC_tHe va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Mathias Celik va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Juan Comas.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 47 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Sergio Serra de LeStOnNaC_tHe la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 24 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En David Esperanza, jugador de LeStOnNaC_tHe, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 24. Antônio Luís Ferro, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.
  • 094 Minuto 28 (Tirita (médico)): Miquel Masaló va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de LeStOnNaC_tHe estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.
  • 091 Minuto 59 (Lesión leve): En Ignacio Valbeny ocupà el lloc d'en Sergio Serra al 59 minuts, dos minuts després que el jugador de LeStOnNaC_tHe quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

mahou drink team

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 53 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Miquel Masaló haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a mahou al minut 53.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Salva Vázquez.