Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

UDLas Palmas (991936) - Toruños (772415) » 74260468: T17/J1/IX

Liga 74260468 Información oficial sobre el partido 74260468 en Hattrick

29.04.2006 15:40:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 1 / IX.862 (61133)

Real Cerveruela Alineación oficial del equipo 'Real Cerveruela' en el partido 1 - 1 La Puebla Alineación oficial del equipo 'La Puebla' en el partido
0 - 1 Massimo Tamburrino (28')
Ricco Schnitzer (77') 1 - 1
Real Cerveruela Alineación oficial del equipo 'Real Cerveruela' en el partido 1 - 1 La Puebla Alineación oficial del equipo 'La Puebla' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Real Cerveruela Alineación oficial del equipo 'Real Cerveruela' en el partido 3 - 1 La Puebla Alineación oficial del equipo 'La Puebla' en el partido
Tiene mala suerte 2.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,3 % 0,2 % 5,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Cerveruela

Goles Goles

  • 113 Minuto 77 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Cerveruela una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Ricco Schnitzer, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 77.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): En Mauro Mulet va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Cerveruela se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 214 Minuto 40 (Ocasión de penalti): Mateu Gallissà va errar un penal al minut 40 quan va xutar fluix a les mans del porter.
  • 211 Minuto 51 (Ocasión por el centro): João Casais va estar a punt de marcar al minut 51 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 236 Minuto 79 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Afonso Barros es va comportar com un juvenil al minut 79 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 221 Minuto 80 (Ocasión por el centro): En Angelo Klützer del Cerveruela ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Augusto De Florio de Cerveruela es va emportar una amonestació al minut 13 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 70, Pedro Pastor de Cerveruela va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 84 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Juan Manuel Melero va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Manuel Alves.

La Puebla

Goles Goles

  • 143 Minuto 28 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Puebla va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Massimo Tamburrino, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 66 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Puebla va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Nereo Covas, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Afonso Barros de Puebla va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Loke Nonbo de Puebla va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Felipe Unzaga de Puebla amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.