Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 741938222

Amistoso (Int.) 741938222 Información oficial sobre el partido 741938222 en Hattrick

23.10.2024 15:45:00

nedai sabz Alineación oficial del equipo 'nedai sabz' en el partido 6 - 2 athletic del tarao Alineación oficial del equipo 'athletic del tarao' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
nedai sabz Alineación oficial del equipo 'nedai sabz' en el partido 2 - 1 athletic del tarao Alineación oficial del equipo 'athletic del tarao' en el partido
Tiene mucha potra 1.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
68,1 % 9,2 % 22,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

nedai sabz

Goles Goles

  • 121 Minuto 30 (Gol por el centro): Al minut 30 els aficionats van embogir quan en Amir Amar va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de nedai.
  • 131 Minuto 38 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Baqar Fahad es va introduir dins la defensa central al minut 38, i va aconseguir el 3 - 1 davant la cridòria del públic.
  • 132 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Al minut 69, nedai va aconseguir el 4 - 2 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Masih Jannati, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 143 Minuto 74 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de nedai va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en David Germi, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 5 - 2.
  • 131 Minuto 79 (Gol por el centro): Al minut 79 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Ágoston Galambos, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 6 - 2 per a nedai.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 6 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 6 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Zavareh Rahmati, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Zavareh Rahmati de nedai es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Aviad Dora de nedai amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

athletic del tarao

Goles Goles

  • 106 Minuto 17 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El athletic sempre confia amb les genialitats d'en Javier Velo; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 0 - 1.
  • 125 Minuto 29 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Una maldestra jugada de Gerardo Navarro va finalitzar amb un gol en pròpia porta al minut 29. 1-1.
  • 185 Minuto 39 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 39 minuts, el tirador de faltes del athletic va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Silbestre Arrobarrena, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 3 - 2 pujava al marcador.