Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 741915283

Amistoso (Int., RC) 741915283 Información oficial sobre el partido 741915283 en Hattrick

22.10.2024 18:25:00

Grünerstadt Alineación oficial del equipo 'Grünerstadt' en el partido 6 - 3 Sudoeste Alineación oficial del equipo 'Sudoeste' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Grünerstadt Alineación oficial del equipo 'Grünerstadt' en el partido 4 - 3 Sudoeste Alineación oficial del equipo 'Sudoeste' en el partido
Tiene suerte 3.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
35,3 % 35,8 % 28,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Grünerstadt

Goles Goles

  • 123 Minuto 39 (Gol por la derecha): Passats 39 minuts, Louis-Marie Savard, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Grünerstadt es posava per davant!
  • 116 Minuto 40 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Volker Begander va acabar en una passada genial cap al jugador de Grünerstadt Louis-Marie Savard, que va marcar el 2 - 0.
  • 113 Minuto 99 (Gol por la derecha): Al minut 99, Grünerstadt aconseguia empatar el partit a 3 - 3 quan Zoran Smrdelj va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Louis-Marie Savard! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 26 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Timo Kaisershot va estar a punt d'avançar els locals al minut 26 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 233 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): El Grünerstadt ho intentava per la dreta per mitjà de August Friedrich Schreiber-Sachweh, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 220 Minuto 58 (Ocasión de falta): Amb 58 minuts disputats, Volker Begander gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Edgar Palência va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 224 Minuto 67 (Ocasión de penalti): Quan passaven pocs segons del minut 67, el col·legiat va assenyalar un penal força clar. En Volker Begander sempre els tira per la dreta i en Edgar Palência, que ho sabia, va llançar-se just abans que xutés per blocar la pilota sense problemes.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Zoran Smrdelj de Grünerstadt, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Edgar Palência en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 3.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Timo Kaisershot va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 3.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de Grünerstadt, Louis-Marie Savard, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 6 - 3 al marcador.

Sudoeste

Goles Goles

  • 152 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Sudoeste va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 2 - 1 quan Jaldir Madureira va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 161 Minuto 50 (Gol por el centro): Sudoeste van aconseguir igualar el partit a 2 - 2 al minut 50, quan Bento Barros Neto va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 171 Minuto 95 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Leopoldo Pinheiro que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 2 - 3 per a Sudoeste.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Al minut 42 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Bruno Henrique Vieira va fer una jugada per la banda esquerra, però Ragnar Odlo va aturar el seu xut.
  • 273 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): En Bento Barros Neto va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Vítor Hugo Dumay de Sudoeste va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Sudoeste Luciano Yozzi, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Ragnar Odlo. El marcador continuava 5 - 3.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Fabrício Rolim Silva de Sudoeste va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 6 - 3.