Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 741888516

Amistoso 741888516 Información oficial sobre el partido 741888516 en Hattrick

23.10.2024 12:05:00

Albions Club Alineación oficial del equipo 'Albions Club' en el partido 1 - 3 Romerito All Stars Alineación oficial del equipo 'Romerito All Stars' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Albions Club Alineación oficial del equipo 'Albions Club' en el partido 4 - 1 Romerito All Stars Alineación oficial del equipo 'Romerito All Stars' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,9 % 0,7 % 10,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Albions Club

Goles Goles

  • 122 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Albions, atacant per l'esquerra al minut 2, va aprofitar el magnífic llançament de Joselu Vallearena per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Mariano Alcubierre. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): En José Huerta va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Albions se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 241 Minuto 48 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Albions, l'equip va recuperar la pilota al minut 48 i va contraatacar. En Marc Garreta va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 212 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Federico Montes va estar a punt d'empatar per a Albions quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Elmar Marquert va desviar la pilota a l'últim instant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Mariano Alcubierre de Albions amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 80 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Mariano Alcubierre de Albions es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 80.

Romerito All Stars

Goles Goles

  • 105 Minuto 35 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 35, James Stockill va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Ramon Climent que, sense oposició, la va convertir en gol 1 - 1. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"
  • 106 Minuto 73 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 73 i semblava que Romerito desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte José María Doria va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 1 gols per als locals i 2 per als visitants.
  • 184 Minuto 78 (Gol de penalti): Al minut 78 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Ildefonso Bordonada va enviar el seu xut al fons de la porteria: 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 29 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): L'imprevisible José María Doria va intentar rebutjar una centrada de l'equip rival amb tant mala sort que va estar a punt de fer-se un gol en pròpia porteria. Afortunadament el porter va poder evitar-ho amb una ràpida intervenció.
  • 272 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Romerito que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en José María Doria, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Ramon Climent va marcar al minut 43 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 272 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Ma Chính, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 47 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 273 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Francis Maluku de Romerito, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 68, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 281 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Al minut 81 de partit, Bastian Maupin va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ildefonso Bordonada de Romerito va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.