Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 741884569

Copa 741884569 Información oficial sobre el partido 741884569 en Hattrick

23.10.2024 12:45:00

Murfol Alineación oficial del equipo 'Murfol' en el partido 5 - 4 Foxpei FC Alineación oficial del equipo 'Foxpei FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Murfol Alineación oficial del equipo 'Murfol' en el partido 4 - 0 Foxpei FC Alineación oficial del equipo 'Foxpei FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Murfol

Goles Goles

  • 111 Minuto 28 (Gol por el centro): Passat el minut 28 de joc, Abel Nalda facilitava les coses al Murfol amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 121 Minuto 31 (Gol por el centro): Al minut 31 els aficionats van embogir quan en Abel Nalda va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Murfol.
  • 133 Minuto 34 (Gol por la derecha): Amb 34 minuts jugats, en Abel Nalda va augmentar l'avantatge de Murfol a 3 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 108 Minuto 68 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Juan Marcos encara no sap com va treure's del barret una passada impressionant des de la línia de fons, quasi sense angle, que en Axel Dorschner només va haver d'empènyer la pilota per fer pujar el 4 - 3.
  • 121 Minuto 87 (Gol por el centro): Murfol va aconseguir el 5 - 4 que desfeia l'empat quan al minut 87 Abel Nalda va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): En Gregor Dragšič va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Julián Rozas va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 85 (Ocasión por el centro): En Jaime Narváez del Murfol ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 232 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Jamie Hobbema al minut 87 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Antonio Corrias va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Florin Dincă es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Antón González Santa Cruz.

Foxpei FC

Goles Goles

  • 118 Minuto 24 (Gol evento especial córner peinado): Marco Clementi va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Foxpei, Ray Dowd, que va marcar, sense saber com, el 0 - 1.
  • 135 Minuto 36 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en Basile Mutel de Foxpei va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 3 - 2.
  • 143 Minuto 38 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Foxpei eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 38, Ray Dowd va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 3 - 3.
  • 161 Minuto 84 (Gol por el centro): El 4 - 4 va arribar amb una jugada de Basile Mutel que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 90 (Ocasión de falta): En Jean-Baptiste Poitou va voler emular el xut de Roberto Carlos amb l'exterior del peu, però la pilota va agafar un efecte inesperat i va anar a parar a les parts baixes d'un jugador local que estava a la barrera.