Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 741884316

Copa 741884316 Información oficial sobre el partido 741884316 en Hattrick

23.10.2024 12:45:00

Athletic de CW Alineación oficial del equipo 'Athletic de CW' en el partido 7 - 8 FC Puigmolto Alineación oficial del equipo 'FC Puigmolto' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Athletic de CW Alineación oficial del equipo 'Athletic de CW' en el partido 2 - 0 FC Puigmolto Alineación oficial del equipo 'FC Puigmolto' en el partido
Tiene una suerte increíble 1.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que echar la primitiva, sin duda…
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Athletic de CW

Goles Goles

  • 112 Minuto 11 (Gol por la izquierda): Al minut 11 del partit, el jugador Titi Esteve de Athletic va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 116 Minuto 34 (Gol evento especial rápido + pase): Alberto Núñez de Aza va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Kristian Holmsen, que no va fallar i va marcar el 2 - 2.
  • 113 Minuto 69 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Athletic una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Kristian Holmsen, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 3 - 3. Tot això passava al minut 69.
  • 185 Minuto 100 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 100 minuts, el tirador de faltes del Athletic va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Titi Esteve, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 4 - 3 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Al minut 5 es va veure una gran oportunitat per a Athletic per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Mathieu Akonhounkpan, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Athletic va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Sidiki Ghani va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Ruperto Sandoval.
  • 285 Minuto 24 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Rubén Medina Arias, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 222 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): En Mathieu Akonhounkpan va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 212 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Al minut 60, Rubén Medina Arias va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 285 Minuto 66 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Athletic van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Cristiano Jordán, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alberto Núñez de Aza de Athletic va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Leonardo Lozada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): Cristiano Jordán, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Abdoullah Nessam va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Athletic i 4 - 4 al marcador.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): En Titi Esteve anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 5 per a Athletic.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Mathieu Akonhounkpan va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 6 - 6.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): En Bernard Jachna anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 7 - 7 per a Athletic.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Athletic, Leonardo Lozada, col·locà la pilota just a les mans d'en Abdoullah Nessam. El marcador: 7 - 8.

FC Puigmolto

Goles Goles

  • 171 Minuto 10 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Urkoi Arteatzabeitia que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Puigmolto.
  • 143 Minuto 23 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Puigmolto va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Fernando Piñeiro, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 2.
  • 143 Minuto 42 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Puigmolto eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 42, Laurentz Luckwald va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 2 - 3.
  • 118 Minuto 101 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 101, el Puigmolto va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Moritz Krüger, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 4 - 4.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Laurentz Luckwald de Puigmolto, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Bernard Jachna en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 5.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Puigmolto Javier Medina Mendoza no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Bernard Jachna es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 6.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de Puigmolto, Lyubomir Ovtsynov, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 6 - 7 al marcador.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de Puigmolto Norino Vargas no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Bernard Jachna es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 7 - 8.