Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 741884042

Copa 741884042 Información oficial sobre el partido 741884042 en Hattrick

23.10.2024 12:30:00

Chocolateros CF Alineación oficial del equipo 'Chocolateros CF' en el partido 7 - 9 Somar CF Alineación oficial del equipo 'Somar CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Chocolateros CF Alineación oficial del equipo 'Chocolateros CF' en el partido 4 - 2 Somar CF Alineación oficial del equipo 'Somar CF' en el partido
Tiene bastante suerte 4.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que echar la primitiva, sin duda…
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
67,2 % 9,7 % 23,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Chocolateros CF

Goles Goles

  • 185 Minuto 37 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 37 minuts, el tirador de faltes del Chocolateros va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Marcelo Juaneda, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 2 pujava al marcador.
  • 101 Minuto 62 (Gol por el centro): El Chocolateros no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Juan José Cendra es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 2 - 3.
  • 113 Minuto 71 (Gol por la derecha): Després de 71 minuts de partit, Petar Hristov igualava per Chocolateros en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 121 Minuto 76 (Gol por el centro): Al minut 76 els aficionats van embogir quan en Guillermo Cejudo va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 4 - 3 a favor de Chocolateros.
  • 111 Minuto 115 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 115, Petar Hristov de Chocolateros empatava el partit: 5 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Juan José Cendra va estar a punt d'empatar per a Chocolateros quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Óscar Victorio va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 221 Minuto 82 (Ocasión por el centro): En Petar Hristov del Chocolateros ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 97 (Ocasión por la izquierda): En Petar Hristov va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 40, Jacinto Mahedero de Chocolateros va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Petar Hristov de Chocolateros, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Óscar Victorio en un bon llançament des del punt fatídic. 6 - 5.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Marcelo Juaneda va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 7 - 6.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Chocolateros Juan José Cendra va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Ismael Roigé xutant per a Chocolateros va fer anar la pilota just on la volia, però Óscar Victorio, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.

Somar CF

Goles Goles

  • 173 Minuto 25 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Joaquín Bravo López va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 181 Minuto 35 (Gol por el centro): Al minut 35, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Iván Halcón va augmentar l'avantatge de Somar a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 184 Minuto 38 (Gol de penalti): Al minut 38 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Iván Halcón va enviar el seu xut al fons de la porteria: 1 - 3.
  • 118 Minuto 81 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 81, el Somar va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Aday Lorenz, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 4 - 4.
  • 173 Minuto 114 (Gol por la derecha): El jugador de Somar Mario Pallone va aconseguir el 4 - 5 per als visitants al minut 114 amb un gran xut des de la banda dreta.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 122 (Penalti marcado (técnico)): Uau! Així es xuta un penal! Iván Halcón va demostrar la seva tècnica i va afegir un gol al marcador de Somar a la tanda de penals: 6 - 6!
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Somar, Pepe Mainez, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 7 - 7 al marcador.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): En Joaquín Bravo López anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 7 - 8 per a Somar.
  • 057 Minuto 128 (Penalti marcado (nervioso)): En Mario Pallone no hauria pogut xutar gaire pitjor. Per sort, si ell va fer el ridícul, el porter Joaquim Maria Sayrach encara el va fer més i el marcador va situar-se 7 - 9 per a Somar.