Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 741883969

Copa 741883969 Información oficial sobre el partido 741883969 en Hattrick

23.10.2024 12:30:00

Carthago másters 3.0 Alineación oficial del equipo 'Carthago másters 3.0' en el partido 1 - 4 Tronquetes United Alineación oficial del equipo 'Tronquetes United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Carthago másters 3.0 Alineación oficial del equipo 'Carthago másters 3.0' en el partido 0 - 4 Tronquetes United Alineación oficial del equipo 'Tronquetes United' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Carthago másters 3.0

Goles Goles

  • 106 Minuto 18 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 18 i semblava que Carthago desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Jorge Roig va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 1 gols per als locals i 1 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 29 (Ocasión de falta): En Rafael del Pinar es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.

Tronquetes United

Goles Goles

  • 171 Minuto 12 (Gol por el centro): Amb 12 minuts jugats, Wanchai Sangkaew de Trq va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 171 Minuto 31 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Benedetto Gambato que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Trq.
  • 182 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Al minut 85, els visitants es van col·locar 1 - 3 per sobre quan Adrián Tineo va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 181 Minuto 86 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Benedetto Gambato de Trq l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 4 al minut 86 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Daniel Buşilă quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Javier Garcés de los Fayos, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 218 Minuto 84 (Ocasión evento especial córner peinado): Adrián Tineo quasi marca en una jugada assajada de córner que David Nelyubov havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): David Nelyubov de Trq va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.