Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 741883312

Copa 741883312 Información oficial sobre el partido 741883312 en Hattrick

23.10.2024 12:45:00

Gadir City Alineación oficial del equipo 'Gadir City' en el partido 1 - 2 els bordegassos team Alineación oficial del equipo 'els bordegassos team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Gadir City Alineación oficial del equipo 'Gadir City' en el partido 2 - 1 els bordegassos team Alineación oficial del equipo 'els bordegassos team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
77,1 % 4,1 % 18,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gadir City

Goles Goles

  • 108 Minuto 52 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Ramon Faus encara no sap com va treure's del barret una passada impressionant des de la línia de fons, quasi sense angle, que en Sasso Schiegl només va haver d'empènyer la pilota per fer pujar el 1 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Aldo Fermín Segovia de Gadir va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

els bordegassos team

Goles Goles

  • 174 Minuto 35 (Gol de penalti): Quan passaven 35 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del bordegasos. En Johannes Reininger va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.
  • 173 Minuto 89 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Benedict Wickham va poder marcar tot sol el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del bordegasos que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Welson Franz, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 270 Minuto 12 (Ocasión de falta): Johannes Reininger va xutar magistralment una falta al minut 12 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 273 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Welson Franz va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Szebasztián Kontra, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 242 Minuto 80 (Ocasión de contra por la izquierda): bordegasos van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 80, però Welson Franz va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.