Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 741861699

Amistoso 741861699 Información oficial sobre el partido 741861699 en Hattrick

16.10.2024 12:05:00

Bullock's F.C Alineación oficial del equipo 'Bullock's F.C' en el partido 2 - 0 Barcelona United CF Alineación oficial del equipo 'Barcelona United CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Bullock's F.C Alineación oficial del equipo 'Bullock's F.C' en el partido 4 - 1 Barcelona United CF Alineación oficial del equipo 'Barcelona United CF' en el partido
Tiene mala suerte 3.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,3 % 0,1 % 3,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bullock's F.C

Goles Goles

  • 122 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Bullocks contenien la respiració mentre en Claas Conroth s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 133 Minuto 64 (Gol por la derecha): Bullocks va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Srečko Brodnik va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): En Marat Kopysov va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 232 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Al minut 59, Gigio Finco gairebé va marcar per a Bullocks des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Barcelona United CF

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Luigi Infulati va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 13, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Anton Rodoreda va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 215 Minuto 37 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Luigi Infulati va intentar anar-se'n per velocitat al minut 37 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 271 Minuto 40 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Luca Bernhard ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 261 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 57 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Yannick Ludwigshöh va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 251 Minuto 66 (Ocasión por el centro): En Germán Sumarroca va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Anton Rodoreda.