Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 741859220

Amistoso (Int., RC) 741859220 Información oficial sobre el partido 741859220 en Hattrick

16.10.2024 13:00:00

Demantjes Alineación oficial del equipo 'Demantjes' en el partido 2 - 3 Carril del mellizo Alineación oficial del equipo 'Carril del mellizo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Demantjes Alineación oficial del equipo 'Demantjes' en el partido 1 - 3 Carril del mellizo Alineación oficial del equipo 'Carril del mellizo' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,4 % 0,2 % 95,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Demantjes

Goles Goles

  • 121 Minuto 66 (Gol por el centro): Al minut 66 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Giancarlo Schivalocchi ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Demantjes es posava per davant 1 a 0.
  • 123 Minuto 92 (Gol por la derecha): Passats 92 minuts, Gianpaolo Lagreca, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Demantjes es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Matteo Vannerum va estar a punt d'avançar els locals al minut 35 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): En Matteo Vannerum del Demantjes ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ville Seppi es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 105 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Lucas Vyncke de Demantjes es va guanyar la targeta groga merescudament.

Carril del mellizo

Goles Goles

  • 162 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Jorge Echarri per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.
  • 164 Minuto 101 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de mellizo al minut 101. Axular Amezkoa va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 2 - 2
  • 174 Minuto 106 (Gol de penalti): Al minut 106 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 2 - 3. Axular Amezkoa va llençar el penal ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 16 (Ocasión evento especial): En Euxenio Chaveiro va fer una ràpida incursió al minut 16, però en Lucas Vyncke no va tenir cap problema per aturar-lo.
  • 271 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Al minut 38 de partit, Antonio Muñoz quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 270 Minuto 65 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Axular Amezkoa al minut 65 semblava entrar, però Riku Spets va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 261 Minuto 84 (Ocasión por el centro): mellizo va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Antonio Muñoz es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rodrigo Melgar de mellizo va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.