Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 741855079

Amistoso (Int.) 741855079 Información oficial sobre el partido 741855079 en Hattrick

16.10.2024 19:20:00

FC Happy Feet Alineación oficial del equipo 'FC Happy Feet' en el partido 2 - 1 Spartak de Chamartin Alineación oficial del equipo 'Spartak de Chamartin' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Happy Feet Alineación oficial del equipo 'FC Happy Feet' en el partido 2 - 0 Spartak de Chamartin Alineación oficial del equipo 'Spartak de Chamartin' en el partido
Tiene un resultado normal 1.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Happy Feet

Goles Goles

  • 121 Minuto 61 (Gol por el centro): Al minut 61 els aficionats van embogir quan en Bartolomeu Gomes Ferreira va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Happy.
  • 131 Minuto 71 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Happy va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Francisco Detaeye progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Happy va estar a punt de posar-se per davant al minut 34 però Milcho Aronov va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 239 Minuto 38 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Junior Desinor va deixar a Óscar Ramos Platón assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 223 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Happy per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 39, quan Franz-Georg Dornheim va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 242 Minuto 64 (Ocasión de contra por la izquierda): El Happy va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 64, però en Milcho Aronov va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 78 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en 侯 (Hou) 云明 (Yunming) s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Spartak de Chamartin

Goles Goles

  • 118 Minuto 89 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 89, el Chamartin va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Samuel Solano, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 25 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del Chamartin va deixar en bona posició a en Óscar Ramos Platón per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.
  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Chamartin va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Jan-Pieter Mulleners va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 40 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Chamartin va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Francesc Massoni, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 287 Minuto 63 (Ocasión tiro lejano): Al minut 63 un refús amb el peu d'en Walo Guyot va anar a parar als peus del Jan-Pieter Mulleners que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 37 (Tarjeta roja directa): Al minut 37, Juan Ignacio Clavero de Chamartin va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.