Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 741846082

Amistoso 741846082 Información oficial sobre el partido 741846082 en Hattrick

16.10.2024 14:15:00

N. K. Vrbaska Dolina Alineación oficial del equipo 'N. K. Vrbaska Dolina' en el partido 1 - 1 TikTak Satovi Alineación oficial del equipo 'TikTak Satovi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
N. K. Vrbaska Dolina Alineación oficial del equipo 'N. K. Vrbaska Dolina' en el partido 3 - 0 TikTak Satovi Alineación oficial del equipo 'TikTak Satovi' en el partido
Tiene mala suerte 2.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

N. K. Vrbaska Dolina

Goles Goles

  • 112 Minuto 71 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Walter Sändig va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 71.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Vrbaska va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Jacinto de Sousa en un 1 contra 1 amb el porter Tony Scheitler, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 213 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Álvaro Roque Simões de Vrbaska va intentar batre la porteria rival al minut 68 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 222 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 72 per blocar una centrada d'en Roberto Leaño va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Vrbaska.

TikTak Satovi

Goles Goles

  • 118 Minuto 48 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 48, el TikTak va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Jochen Rommerskirchen, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 23 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Filogonio Orge, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 243 Minuto 82 (Ocasión de contra por la derecha): TikTak van sortir al contraatac amb encert al minut 82, però Adolfo Fernández Magallón no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.