Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sauceda F.C. (795391) - KAI (989352) » 74183426: T17/J7/IX

Liga 74183426 Información oficial sobre el partido 74183426 en Hattrick

10.06.2006 15:40:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 7 / IX.634 (60905)

estrella polar f.c. Alineación oficial del equipo 'estrella polar f.c.' en el partido 0 - 2 Superoviedo Alineación oficial del equipo 'Superoviedo' en el partido
0 - 1 Sejo Ramírez (48')
0 - 2 Mauro Gálvez (56')
estrella polar f.c. Alineación oficial del equipo 'estrella polar f.c.' en el partido 0 - 2 Superoviedo Alineación oficial del equipo 'Superoviedo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
estrella polar f.c. Alineación oficial del equipo 'estrella polar f.c.' en el partido 2 - 0 Superoviedo Alineación oficial del equipo 'Superoviedo' en el partido
Tiene mala suerte 1.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

estrella polar f.c.

Goles Goles

  • 109 Minuto 48 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys d'equip d'en Pedro Elboj se'l miraven incrèduls quan aquest es va entrebancar ridículament, deixant la pilota a la mercè de Sejo Ramírez que va anotar el 0 - 1 per a Superoviedo sense cap impediment.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 5 (Tarjeta roja directa): Al minut 5, Enrique Solans de estrella va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pablo Arenas de estrella es va emportar una amonestació al minut 16 per provocar un rival.

Superoviedo

Goles Goles

  • 182 Minuto 56 (Gol por la izquierda): Al minut 56, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Mauro Gálvez va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Romildo Hernández que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 236 Minuto 66 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Alonso González no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Ivo Bardullas estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 241 Minuto 78 (Ocasión de contra por el centro): En Mauro Gálvez va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 18 (Lesión leve): En Barnabé Lesaint de Superoviedo va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Helbert Ccahuana va prendre el seu rol al minut 18.