Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 741810224

Copa 741810224 Información oficial sobre el partido 741810224 en Hattrick

16.10.2024 17:15:00

Valley of the whales 2 Alineación oficial del equipo 'Valley of the whales 2' en el partido 1 - 0 DAI DAI Studios Alineación oficial del equipo 'DAI DAI Studios' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Valley of the whales 2 Alineación oficial del equipo 'Valley of the whales 2' en el partido 4 - 1 DAI DAI Studios Alineación oficial del equipo 'DAI DAI Studios' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,6 % 0,1 % 4,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Valley of the whales 2

Goles Goles

  • 123 Minuto 66 (Gol por la derecha): Passats 66 minuts, Lambert Loevestein, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Valley es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 5 per blocar una centrada d'en Ricardo Frijns va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Valley.
  • 286 Minuto 12 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 12, un contraatac del Valley no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Marius Suurmeijer perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 222 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): En Arco Lameris va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Valley va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 37 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Thys Koorevaar ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Kenneth Zoer.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Franklin Cornello de Valley va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Thierry Biesma de Valley la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

DAI DAI Studios

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 10 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Joël Martens ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Studios que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Liam van Oostveen, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Tommy Couperus, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 38 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Al minut 39 de partit, Rob Rotgans quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 262 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Al minut 76 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Gilles Kropveld va fer una jugada per la banda esquerra, però Paul Bolsius va aturar el seu xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 71, Jan-Willem Berends de Studios va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.