Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 741799446

Amistoso 741799446 Información oficial sobre el partido 741799446 en Hattrick

16.10.2024 12:05:00

Beodos de Artesa Alineación oficial del equipo 'Beodos de Artesa' en el partido 5 - 2 SON GÜELLS Alineación oficial del equipo 'SON GÜELLS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Beodos de Artesa Alineación oficial del equipo 'Beodos de Artesa' en el partido 5 - 3 SON GÜELLS Alineación oficial del equipo 'SON GÜELLS' en el partido
Tiene un resultado normal 5.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
62,9 % 12,8 % 24,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Beodos de Artesa

Goles Goles

  • 139 Minuto 48 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Que tremoli l'estadi, que tremolin els rivals, és l'hora del show de Jorge Palma! Un inimaginable dribbling sobre Lander Aripurueta va acabar amb un exquisit gol, un prodigi de la tècnica futbolística, que va anotar el 1 - 1 per a Beodos.
  • 137 Minuto 78 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 78 en Jorge Palma va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en David Alos podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 2 - 2 va pujar al marcador.
  • 185 Minuto 79 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 79 minuts, el tirador de faltes del Beodos va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Gonzalo Langarica, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 3 - 2 pujava al marcador.
  • 185 Minuto 86 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Jorge Palma, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 4 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 133 Minuto 87 (Gol por la derecha): Beodos va aconseguir el 5 - 2 quan Óscar Linares Saiz va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Al minut 39, Ignacio Valdeón quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.

SON GÜELLS

Goles Goles

  • 172 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Passats 6 minuts de partit, GÜELLS es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Addy Holsgens es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 173 Minuto 55 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 55, quan Addy Holsgens va posar els visitants GÜELLS per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Al minut 82 Wulf Hippenstiel va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Tiburcio San Juan va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 262 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 85, en un 1 contra 1 amb el porter, però Tiburcio San Juan va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Krasimir Markov des de l'esquerra.
  • 251 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Addy Holsgens va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.