Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 741795443

Copa 741795443 Información oficial sobre el partido 741795443 en Hattrick

16.10.2024 12:45:00

lamina2 Alineación oficial del equipo 'lamina2' en el partido 7 - 8 Lleidatans Agermanats Alineación oficial del equipo 'Lleidatans Agermanats' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
lamina2 Alineación oficial del equipo 'lamina2' en el partido 4 - 2 Lleidatans Agermanats Alineación oficial del equipo 'Lleidatans Agermanats' en el partido
Tiene bastante suerte 4.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
71,0 % 7,3 % 21,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

lamina2

Goles Goles

  • 123 Minuto 8 (Gol por la derecha): Corria el minut 8 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Mark Schneckenaichner, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 123 Minuto 17 (Gol por la derecha): El jugador Fabiano Morandi de lamina2, després de 17 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 112 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Al minut 81, Eddo Bruggink va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 3 - 3.
  • 101 Minuto 113 (Gol por el centro): Tristan Robertsson de lamina2 va demostrar les seves habilitats al minut 113 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 4 - 5.
  • 112 Minuto 117 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Gandolfo Tesoro va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 5 - 5 al minut 117.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Niko Pollari de lamina2 va intentar batre la porteria rival al minut 78 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de lamina2, Kostas Fitsilis, col·locà la pilota just a les mans d'en Urtz Ubegun. El marcador: 5 - 5.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de lamina2, Ruetger Hoyningen, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 6 - 6 al marcador.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Jair Murillo de lamina2 va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Kent Bagger de lamina2, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Urtz Ubegun en un bon llançament des del punt fatídic. 7 - 8.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de lamina2 Gandolfo Tesoro, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Urtz Ubegun. El marcador continuava 7 - 8.

Lleidatans Agermanats

Goles Goles

  • 161 Minuto 12 (Gol por el centro): Al minut 12 en Manuel Ángel García-Sala va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 108 Minuto 19 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Jordi Colldeforns és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Julio César Puerta perquè aconseguís el 2 - 2. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 171 Minuto 75 (Gol por el centro): Amb 75 minuts jugats, Pepe Velázquez de Lleidatans va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 2 - 3.
  • 118 Minuto 103 (Gol evento especial córner peinado): Arthur Kruitwagen va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Lleidatans, Pepe Velázquez, que va marcar, sense saber com, el 3 - 4.
  • 182 Minuto 107 (Gol por la izquierda): Al minut 107 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Jano Guirarte va ser l'anotador del 3 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): En Jordi Colldeforns va encarar al porter al 11, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 271 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Lleidatans va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 30, quan Julio César Puerta va quedar-se sol davant el porter Jair Murillo, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Julio César Puerta, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 33 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 237 Minuto 62 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Pepe Velázquez va fer una magnífica centrada, però la rematada de Carles Gallardet va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 208 Minuto 108 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Jordi Colldeforns de Lleidatans va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Jano Guirarte que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Tiresias Sompolos es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): En Julio César Puerta anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 6 per a Lleidatans.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Carles Gallardet va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 6 - 7.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de Lleidatans Pepe Velázquez no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Jair Murillo es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 6 - 8.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Carlo Malpasso xutant per a Lleidatans va fer anar la pilota just on la volia, però Jair Murillo, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.