Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 741794819

Copa 741794819 Información oficial sobre el partido 741794819 en Hattrick

16.10.2024 12:00:00

Petakas FC Alineación oficial del equipo 'Petakas FC' en el partido 0 - 2 Decisivos Alineación oficial del equipo 'Decisivos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Petakas FC Alineación oficial del equipo 'Petakas FC' en el partido 0 - 4 Decisivos Alineación oficial del equipo 'Decisivos' en el partido
Tiene un resultado normal 0.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Petakas FC

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 10 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Stefano Nannini de Petakas va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Giancarlo Guerrieri al minut 10 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!
  • 242 Minuto 73 (Ocasión de contra por la izquierda): Petakas van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 73, però el xut de Toni Tunyí des de l'esquerra va sortir desviat.

Decisivos

Goles Goles

  • 171 Minuto 64 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 64, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Salvador Falera es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 181 Minuto 65 (Gol por el centro): Pepito Tamayo Oña va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 65, i va fer pujar el 0 - 2 per a Decisivos.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Decisivos que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Ricardo Torres, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Es duien 30 minuts de partit jugats quan Jorge Gumiel va estar a punt de posar per davant a Decisivos amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Dragoş Toşa va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Józef Gara va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 33, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Dragoş Toşa va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 218 Minuto 54 (Ocasión evento especial córner peinado): Chesus Belmonte hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Pepito Tamayo Oña havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 273 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Pepito Tamayo Oña de Decisivos, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 55, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 270 Minuto 56 (Ocasión de falta): El Decisivos va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 56 amb un llançament de falta perillós. En Luis Desclergues però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 281 Minuto 72 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Salvador Falera. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ricardo Torres de Decisivos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.