Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 741792442

Copa 741792442 Información oficial sobre el partido 741792442 en Hattrick

16.10.2024 12:45:00

C.F. SANT ANTONI ABAT Alineación oficial del equipo 'C.F. SANT ANTONI ABAT' en el partido 0 - 8 DESPERTAFERRO FC Alineación oficial del equipo 'DESPERTAFERRO FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
C.F. SANT ANTONI ABAT Alineación oficial del equipo 'C.F. SANT ANTONI ABAT' en el partido 0 - 3 DESPERTAFERRO FC Alineación oficial del equipo 'DESPERTAFERRO FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.F. SANT ANTONI ABAT

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): ANTONI va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Doriano Somaschini va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Aristides Amaral Dias va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

DESPERTAFERRO FC

Goles Goles

  • 174 Minuto 3 (Gol de penalti): Al minut 3 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 0 - 1. Jurrien den Breejen va llençar el penal ras arran de pal.
  • 181 Minuto 15 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Bennie Hodits de DESPERTAFERRO l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 15 de partit.
  • 181 Minuto 26 (Gol por el centro): Al minut 26, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Juan Cabrero va augmentar l'avantatge de DESPERTAFERRO a 0 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 137 Minuto 27 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 27 en Jorge Barella va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Bennie Hodits podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 0 - 4 va pujar al marcador.
  • 181 Minuto 30 (Gol por el centro): José Fernando Suárez de DESPERTAFERRO va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 5 al minut 30. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 185 Minuto 55 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 55 minuts, el tirador de faltes del DESPERTAFERRO va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Juan Cabrero, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 6 pujava al marcador.
  • 181 Minuto 59 (Gol por el centro): Jorge Barella va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 59, i va fer pujar el 0 - 7 per a DESPERTAFERRO.
  • 184 Minuto 74 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al DESPERTAFERRO per augmentar la diferència al marcador a 0 - 8 al minut 74. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Jurrien den Breejen. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 20 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 20 en Jorge Barella ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Juan Cabrero el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 207 Minuto 24 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Jorge Barella va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 225 Minuto 64 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Jurrien den Breejen va demostrar el perquè era un jugador tan imprevisible. Va voler rebutjar un centre i una mica més i l'envia a gol…però a la seva pròpia porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Bennie Hodits.
  • 510 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Dragoş Corbean de DESPERTAFERRO la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.