Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 741791529

Copa 741791529 Información oficial sobre el partido 741791529 en Hattrick

16.10.2024 12:30:00

Martin-tin-tin Alineación oficial del equipo 'Martin-tin-tin' en el partido 3 - 2 trainner_manuel Team Alineación oficial del equipo 'trainner_manuel Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Martin-tin-tin Alineación oficial del equipo 'Martin-tin-tin' en el partido 3 - 1 trainner_manuel Team Alineación oficial del equipo 'trainner_manuel Team' en el partido
Tiene un resultado normal 2.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,0 % 0,3 % 6,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Martin-tin-tin

Goles Goles

  • 124 Minuto 4 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 4 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Amarante Gómez de Barreda. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.
  • 132 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Al minut 23, Martin-tin-tin va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Etién Ayos, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 132 Minuto 47 (Gol por la izquierda): En Julià Estellés de Martin-tin-tin va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 40 (Ocasión de contra por la izquierda): Martin-tin-tin van sortir al contraatac al minut 40, però David Gualda va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 232 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 75 quan David Gualda de Martin-tin-tin gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Antonio Sarriera de Martin-tin-tin va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Bogdan Ognean de Martin-tin-tin va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

trainner_manuel Team

Goles Goles

  • 142 Minuto 56 (Gol de contra por la izquierda): Ilche Shikovski va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de trainner_manuel Team i marcant el 3 - 1.
  • 115 Minuto 62 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 62 minuts, Andrews Dwumfour va superar per velocitat Amarante Gómez de Barreda per posar el 3 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 38 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del trainner_manuel Team van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Roberto Mucci, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 252 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): trainner_manuel Team va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 39 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 76, Étienne Dos Santos de trainner_manuel Team va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.