Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 741756875

Amistoso (Int., RC) 741756875 Información oficial sobre el partido 741756875 en Hattrick

09.10.2024 13:00:00

Reformed Saints Alineación oficial del equipo 'Reformed Saints' en el partido 3 - 2 Chumillas CF Alineación oficial del equipo 'Chumillas CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Reformed Saints Alineación oficial del equipo 'Reformed Saints' en el partido 1 - 2 Chumillas CF Alineación oficial del equipo 'Chumillas CF' en el partido
Tiene suerte 1.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
17,4 % 3,0 % 79,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Reformed Saints

Goles Goles

  • 112 Minuto 41 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Adolph Mathijssen va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 41.
  • 137 Minuto 65 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Xandro Moernaut la va convertir en gol amb un remat de cap en Esteban Gilmaire tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 65 el marcador es va actualitzar: 2 - 1.
  • 121 Minuto 112 (Gol por el centro): Al minut 112 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Maël Haems ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Reformed es posava per davant 3 a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 16 (Ocasión de falta): Fréderic Simon quasi dona a Reformed l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 212 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Jeremie Limbombe va estar a punt d'empatar per a Reformed quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Jesús Sidro Herrera va desviar la pilota a l'últim instant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 37, Jeremie Limbombe de Reformed va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Feried Catoire de Reformed la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Chumillas CF

Goles Goles

  • 173 Minuto 32 (Gol por la derecha): El jugador de Chumillas Jan Pensaert va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 32 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 163 Minuto 68 (Gol por la derecha): Al minut 68 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 2 - 2 mitjançant un bon xut de Juan Francisco Morán que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 26, quan en Édouard Drouhin va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 283 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Després de 38 minuts, Alejandro Dârlă va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Denver Kwanten va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 262 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Alejandro Dârlă per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 67, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 272 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Konstantin Efimychev, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 69 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 270 Minuto 82 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Chumillas al minut 82, però el xut de Juan Francisco Morán va topar amb la tanca defensiva.
  • 271 Minuto 105 (Ocasión por el centro): Chumillas va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 105, quan Jan Pensaert va quedar-se sol davant el porter Denver Kwanten, però aquest va poder aturar el xut.
  • 260 Minuto 117 (Ocasión de falta): En Juan Francisco Morán, al minut 117 va voler xutar amb potència una falta llunyana. Ho va fer amb la puntera molt desviat, perdent així l'oportunitat d'igualar el marcador. L'ungla del dit gran li va estar fent mal la resta del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 47 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Mzuzi Mwachofi es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.