Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 741748522

Copa 741748522 Información oficial sobre el partido 741748522 en Hattrick

10.10.2024 00:25:00

ronaldinhos Alineación oficial del equipo 'ronaldinhos' en el partido 4 - 1 White Duck Predators Alineación oficial del equipo 'White Duck Predators' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ronaldinhos Alineación oficial del equipo 'ronaldinhos' en el partido 1 - 1 White Duck Predators Alineación oficial del equipo 'White Duck Predators' en el partido
Tiene bastante suerte 0.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,5 % 36,6 % 33,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ronaldinhos

Goles Goles

  • 122 Minuto 24 (Gol por la izquierda): ronaldinhos, atacant per l'esquerra al minut 24, va aprofitar el magnífic llançament de Lívio Cavalcante per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 131 Minuto 25 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de ronaldinhos va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Thiago Kohlsdorf progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 132 Minuto 33 (Gol por la izquierda): En Dexter Demarchi de ronaldinhos va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 134 Minuto 76 (Gol de penalti): Dexter Demarchi va augmentar la diferència de ronaldinhos a 4 - 1 des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Al minut 6 es va veure una gran oportunitat per a ronaldinhos per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Renato Andrade, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 237 Minuto 38 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Dexter Demarchi va fer una magnífica centrada, però la rematada de Lívio Cavalcante va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 241 Minuto 81 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de ronaldinhos va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Lívio Cavalcante, però el porter rival va fer una gran aturada.

White Duck Predators

Goles Goles

  • 152 Minuto 69 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 3 - 1 quan Djalma Pilecco va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 69 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Predators va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 36, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en João Raphael Vellazco.
  • 251 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Al minut 80, Joãozinho Serpente va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 251 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Affonso Vergueiro va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Luiz Pedro Goulart no es va rendir i va fer unes grans aturades.