Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 741741069

Copa 741741069 Información oficial sobre el partido 741741069 en Hattrick

09.10.2024 23:25:00

Leones de Córdoba Alineación oficial del equipo 'Leones de Córdoba ' en el partido 3 - 1 All the night FC Alineación oficial del equipo 'All the night FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Leones de Córdoba Alineación oficial del equipo 'Leones de Córdoba ' en el partido 1 - 2 All the night FC Alineación oficial del equipo 'All the night FC' en el partido
Tiene suerte 1.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,3 % 16,2 % 58,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Leones de Córdoba

Goles Goles

  • 186 Minuto 48 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de Leones amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Inácio Taveira, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 1 - 1 amb un gran "Goooool!" al costat.
  • 122 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Leones, atacant per l'esquerra al minut 68, va aprofitar el magnífic llançament de Peter Krupčiak per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.
  • 134 Minuto 72 (Gol de penalti): Als 72 minuts de joc, els nois de Leones van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Zósimo Redondo augmentant l'avantatge per als locals: 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 36 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Leones Berent Trischler quasi marca al minut 36 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Zenone Carghini l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 223 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Leones per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 52, quan Alfred Woźna va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Inácio Taveira de Leones amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

All the night FC

Goles Goles

  • 142 Minuto 35 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Uwe Wachsenegger de night va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 12 (Ocasión evento especial córner peinado): Fryderyk Skibiński quasi marca en una jugada assajada de córner que Miguel Puré havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 281 Minuto 47 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Esau Wamuyu després de 47 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Eleuterio Arrién va poder desviar-lo a córner.
  • 270 Minuto 58 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Lautaro Gabriel Montini al minut 58 semblava entrar, però Eleuterio Arrién va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 39, Jennes Claessens de night va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.