Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 741725163

Copa 741725163 Información oficial sobre el partido 741725163 en Hattrick

09.10.2024 19:15:00

Lilla Essingen Tigers Alineación oficial del equipo 'Lilla Essingen Tigers' en el partido 2 - 4 Väntfåtjänn BK Alineación oficial del equipo 'Väntfåtjänn BK' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Lilla Essingen Tigers Alineación oficial del equipo 'Lilla Essingen Tigers' en el partido 2 - 1 Väntfåtjänn BK Alineación oficial del equipo 'Väntfåtjänn BK' en el partido
Tiene un resultado normal 1.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
80,9 % 2,5 % 16,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lilla Essingen Tigers

Goles Goles

  • 112 Minuto 34 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Christopher Cameron va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 34.
  • 111 Minuto 84 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 84, Pedro Bento Marques de Tigers empatava el partit: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): En Abdelwadoud 'Stålmannen' Sqalli va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 70 (Ocasión por el centro): En Hannes 'Hybris' Humblet del Tigers ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 86 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Pedro Bento Marques va estar a punt d'acabar en gol al minut 86, però el porter visitant Noé Santar va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 93 (Ocasión por el centro): En Christopher Cameron va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Tigers se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 106 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Hannes 'Hybris' Humblet va estar a punt d'avançar els locals al minut 106 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 98 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Nader 'Vader' Khavaran de Tigers la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 100 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Nader 'Vader' Khavaran de Tigers es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 100.
  • 510 Minuto 106 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 106, Abdelwadoud 'Stålmannen' Sqalli de Tigers va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Daniel 'Danny Boy' Oskarsson va xutar fora per a Tigers, el marcador es va quedar igual: 2 - 2, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Tigers Nathanael Anspach, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Noé Santar. El marcador continuava 2 - 2.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Tigers, Edilio Ripani, col·locà la pilota just a les mans d'en Noé Santar. El marcador: 2 - 3.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Jonas 'Generalen' Gerdland xutant per a Tigers va fer anar la pilota just on la volia, però Noé Santar, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.

Väntfåtjänn BK

Goles Goles

  • 174 Minuto 31 (Gol de penalti): Väntfåtjänn va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Rutger Mårtensson va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 118 Minuto 77 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 77, Stanislas Lépine va pentinar un córner cap al segon pal que Berne Fagererberg va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 33 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Joel Läflind després de 33 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Natalino 'Läckan' Torru va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Olof Vinander.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Mårten Gröönby de Väntfåtjänn va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Väntfåtjänn Sören Dehlin no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Natalino 'Läckan' Torru es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 3.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Rutger Mårtensson de Väntfåtjänn, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Natalino 'Läckan' Torru en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 4.