Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 741724370

Copa 741724370 Información oficial sobre el partido 741724370 en Hattrick

09.10.2024 19:40:00

Cascades Panitkosnaitkos Alineación oficial del equipo 'Cascades Panitkosnaitkos' en el partido 2 - 0 Dicrédi FC Alineación oficial del equipo 'Dicrédi FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Cascades Panitkosnaitkos Alineación oficial del equipo 'Cascades Panitkosnaitkos' en el partido 0 - 1 Dicrédi FC Alineación oficial del equipo 'Dicrédi FC' en el partido
Tiene suerte 0.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,3 % 0,1 % 98,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cascades Panitkosnaitkos

Goles Goles

  • 121 Minuto 76 (Gol por el centro): Al minut 76 els aficionats van embogir quan en Quirin Hassauer va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Panaitkos.
  • 185 Minuto 84 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 84 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Panaitkos. A fi d'aconseguir el 2 - 0, van tocar-la en curt per tal que Nikkil Sørensen xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Al minut 28 es va veure una gran oportunitat per a Panaitkos per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Nikkil Sørensen, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Walter 'Heisenberque' Blanc va estar a punt d'acabar en gol al minut 38, però el porter visitant Bertrand Rabier va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 242 Minuto 81 (Ocasión de contra por la izquierda): Panaitkos van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 81, però el xut de Ottorino Enriques des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Delroy Ester de Panaitkos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Dicrédi FC

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 19 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Panaitkos. La jugada d'estratègia del DFC per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Juhapekka Kaminen va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 272 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Es duien 24 minuts de partit jugats quan Abdel Ganamé va estar a punt de posar per davant a DFC amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Lazar Pribić va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 37, quan en Abdel Ganamé va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 262 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Al minut 80 Baziel Auwerx va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Zdzisław Babula va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Kostas Gaitanopoulos de DFC va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.