Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

NoThiNgaM pReSsa (995182) - Svat. (801324) » 74171505: T17/J1/IX

Liga 74171505 Información oficial sobre el partido 74171505 en Hattrick

29.04.2006 15:40:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 1 / IX.600 (60871)

NoThiNgaM pReSsa Alineación oficial del equipo 'NoThiNgaM pReSsa' en el partido 2 - 3 F.C Gino Felino Alineación oficial del equipo 'F.C Gino Felino' en el partido
0 - 1 Marcos Francisco Villapando (35')
Rubén Francisco (40') 1 - 1
Ernesto Párraga (45') 2 - 1
2 - 2 Reynaldo Sagrera (66')
2 - 3 Antonio Maristany (89')
NoThiNgaM pReSsa Alineación oficial del equipo 'NoThiNgaM pReSsa' en el partido 2 - 3 F.C Gino Felino Alineación oficial del equipo 'F.C Gino Felino' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
NoThiNgaM pReSsa Alineación oficial del equipo 'NoThiNgaM pReSsa' en el partido 6 - 1 F.C Gino Felino Alineación oficial del equipo 'F.C Gino Felino' en el partido
Es un cenizo 5.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,4 % 0,1 % 3,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

NoThiNgaM pReSsa

Goles Goles

  • 111 Minuto 40 (Gol por el centro): Passat el minut 40 de joc, Rubén Francisco facilitava les coses al NoThiNgaM amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 121 Minuto 45 (Gol por el centro): Ernesto Párraga va donar a NoThiNgaM un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): NoThiNgaM va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Rodrigo Friscia en un 1 contra 1 amb el porter Javier Domínguez, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 236 Minuto 51 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Marcos Francisco Villapando es va comportar com un juvenil al minut 51 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Joan Lluís Fernández de NoThiNgaM la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Andrea Vestuti de NoThiNgaM amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ernesto Párraga de NoThiNgaM la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

F.C Gino Felino

Goles Goles

  • 136 Minuto 35 (Gol evento especial inexperiencia rival): A Jorge Gainza encara li queda molt per aprendre, com per exemple no fer passades arriscades a les zones compromeses, com la que va permetre a Marcos Francisco Villapando anotar per a Felino el 0 - 1. Millor no veure'n la repetició.
  • 138 Minuto 66 (Gol evento especial extremo + rematador): Joaquín Capella Pons estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Reynaldo Sagrera va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 2 - 2 al minut 66.
  • 174 Minuto 89 (Gol de penalti): Al minut 89 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 2 - 3. Antonio Maristany va llençar el penal ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 7 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Felino va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Kari Mickelsson, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 271 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Felino va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 42, quan Giuseppe Presutti va quedar-se sol davant el porter Márcio Saleiro, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Rafael Gamarra, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 71 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Rafael Gamarra es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Gerlando Baggio de Felino amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 16 (Tirita): Passats 16 minuts de joc, en Javier Domínguez de Felino va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.
  • 092 Minuto 69 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Kari Mickelsson, jugador de Felino, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 69. Sergio Echave, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.
  • 094 Minuto 90 (Tirita (médico)): Sergio Echave va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Felino es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.