Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 741686035

Copa 741686035 Información oficial sobre el partido 741686035 en Hattrick

09.10.2024 12:30:00

Hukaron day Alineación oficial del equipo 'Hukaron day ' en el partido 4 - 2 Chichoflos FC Alineación oficial del equipo 'Chichoflos FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Hukaron day Alineación oficial del equipo 'Hukaron day ' en el partido 1 - 2 Chichoflos FC Alineación oficial del equipo 'Chichoflos FC' en el partido
Tiene bastante suerte 0.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,5 % 1,7 % 83,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hukaron day

Goles Goles

  • 122 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Al minut 33 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a Hukaron va ser Ricardo Melgar.
  • 134 Minuto 65 (Gol de penalti): Hukaron va obtenir un penal al minut 65, que va llançar a la perfecció Lisard Fontgibell. 3 - 1 a favor dels locals.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Hukaron va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Héctor Sandoval progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Perico Lanuza Urries de Hukaron va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Chichoflos FC

Goles Goles

  • 172 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Hernán Villaragut quedar desmarcat i marcar per a Chichoflos al minut 9. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 125 Minuto 30 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Una maldestra jugada de Telmo Urrutia va finalitzar amb un gol en pròpia porta al minut 30. 1-1.
  • 115 Minuto 69 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 69 minuts, José Luis Peña va superar per velocitat Perico Lanuza Urries per posar el 3 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Chichoflos que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Stefano Mastropasqua, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 240 Minuto 24 (Ocasión de contra de falta): El Chichoflos va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Pol Moner la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 252 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Al minut 68 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Francisco Marín Palacios la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Chichoflos havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ellis Adams es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 89, Henry Kabila de Chichoflos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.